We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Shrek: The Whole Story

Blow (2001)

blueray Blow dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Blow op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Blow (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) George Jung wil niet leven zoals zijn berooide vader. Hij vertrekt naar California om er iets van zijn leven te maken en ontdekt vrij snel dat hij als drugsdealer heel wat geld kan verdienen. Ondanks alles belandt Jung in de gevangenis waar hij Diego Delgado ontmoet, wiens drugconnecties tot ver in Bolivië reiken. Delgado brengt hem in contact met de Colombiaanse drugbaron Pablo Escobar. Op korte tijd wordt Jung de grootste importeur van Colombiaanse cocaïne in de Verenigde Staten en tijdens de jaren '70 en '80 is hij zelfs verantwoordelijk voor bijna 85% van alle illegale drugs die de VS binnengesmokkeld wordt. George verdient meer geld dan hij ooit kan spenderen. Alles lijkt zo gemakkelijk tot hij verraden wordt... Blow is gebaseerd op het waargebeurde levensverhaal van de legendarische George Jung en is ongetwijfeld één van de meest opmerkelijke verhalen uit de recente Amerikaanse misdaadcultuur.

Met:Johnny Depp, Penelope Cruz, Jordi Molla, Franka Potente, Rachel Griffiths, Ray Liotta, Ethan Suplee, Paul Reubens, Max Perlich & James King.

Releasedatum Blu-ray disc: 29 september 2008

» meer biografie
» meer drama
» meer misdaad

Misdaad blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Blow bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel Blow bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 9,49 Inclusief € 9,49
Bestel Blow bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 7,69 € 2,54 € 10,22

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Blow Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact