We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
The Proposal

Goodfellas (1990)

blueray Goodfellas dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Goodfellas  op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Goodfellas  (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) De hereniging van Martin Scorsese, één van 's werelds meest getalenteerde en gerespecteerde regisseurs, met tweevoudig Oscarwinnaar Robert De Niro in GoodFellas, resulteerde in één van de meest aangrijpende films van het jaar. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de bestseller Wiseguy van Nicholas Pileggi en wordt gedragen door een swingende soundtrack vol rock- en pop-oldies.

GoodFellas raakte zowel bij de critici als bij het grote publiek een gevoelige snaar. De New York, Los Angeles en National Society of Critics noemden GoodFellas de beste film van 1990. Bovendien sleepte de film niet minder dan 6 Oscarnominaties in de wacht, waaronder Beste Film en Beste Regisseur. Robert De Niro kreeg veel lof voor zijn vertolking van de geroutineerde misdadiger Jimmy "The Gent" Conway. Joe Pesci ontving voor zijn rol van de wispelturige Tommy DeVito de Oscar voor de Beste Mannelijk Bijrol. Ook de Oscargenomineerden Lorraine Bracco, Ray Liotta en Paul Sorvino schitteren in hun respectievelijke rollen. Je moet deze film gezien hebben om het te kunnen geloven - om hem daarna nog eens te bekijken. GoodFellas ontleedt het hart van de misdaad zoals geen enkele andere film.

Releasedatum Blu-ray disc: 30 mei 2007

» meer drama
» meer misdaad

Misdaad blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Goodfellas  bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel Goodfellas  bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 9,45 € 2,54 € 11,99
Bestel Goodfellas  bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 13,49 Inclusief € 13,49
Bestel Goodfellas  bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 11,99 € 1,95 € 13,94
Bestel Goodfellas  bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 11,99 € 1,95 € 13,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Goodfellas Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact