We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.

Algemene voorwaarden Blu-rayaanbieding.nl

Ondanks dat Blu-rayaanbieding.nl er naar streeft een zo correct en overzichtelijk mogelijk aanbod te tonen, kan het voorkomen dat ergens een incorrectheid of onduidelijkheid in sluipt. Daar Blu-rayaanbieding.nl zelf geen producten aanbiedt en u slechts doorverwijst naar de aantrekkelijkste partner voor het betreffende artikel, wordt u altijd geacht de voorwaarden en grenzen van de betreffende partner door te nemen voordat u de aankoop daadwerkelijk rond maakt. Door uitsluitend naar partners te verwijzen die algemeen bekend staan om hun betrouwbaarheid en ervaring probeert Blu-rayaanbieding.nl natuurlijk wel haar steentje bij te dragen aan een prettige en veilige samenwerking. Mocht u ondanks de zorgvuldige werkwijze van Blu-rayaanbieding.nl de behoefte hebben ons te wijzen op zetfouten of onduidelijkheden, wordt u van harte aangemoedigd dit via het contactformulier kenbaar te maken.


Prijzen en verzendkosten
De artikelprijzen en verzendkosten worden op zeer regelmatige basis ge-update. Toch kan het voorkomen dat deze blijken af te wijken van datgene dat Blu-rayaanbieding.nl toont. Uiteraard proberen we dit zoveel mogelijk te voorkomen. Onze prijzen zijn dan ook indicatief en nooit definitief. Kleine verschillen kunnen bijvoorbeeld ontstaan vanwege koerswisselingen tussen Euro, Pond en Dollar. Ook kan het zijn dat één van de partners (tijdelijk) een actieprijs hanteert waardoor u bijvoorbeeld bij aankoop van meerdere producten een korting ontvangt. Op Blu-rayaanbieding.nl zal echter ten alle tijde de prijs worden getoond van één artikel met de daarbij horende verzendkosten.


Filmhoezen
Omdat er van films vaak meer dan één hoes gemaakt wordt kan het voorkomen dat u op Blu-rayaanbieding.nl een andere afbeelding aantreft dan u uiteindelijk thuis ontvangt. Ook hier geldt dat de getoonde filmhoesafbeeldingen ter indicatie zijn bedoeld en niet per se bindend zijn.


Releasedata
Soms geven verschillende bronnen verschillende releasedata af voor ogenschijnlijk hetzelfde product. Sommige producten worden officieel niet op de Nederlandse markt uitgebracht en zijn daarom voorzien van een buitenlandse releasedatum. Uiteraard probeert Blu-rayaanbieding.nl ook hier zo'n correct mogelijk beeld te geven, maar het kan voorkomen dat bepaalde data scheef blijken te lopen. Met name releasedata die in de toekomst liggen willen door maatschappijen nog wel eens heen -en weer geschoven worden. Vaak is het wel mogelijk om bij de betreffende partner een reservering te maken zodat de aankoop direct bij het verschijnen van het artikel kan worden afgerond.


Taal en ondertitels
Het kan voorkomen dat titels niet worden voorzien van de gesproken taal of ondertitels die u had gewenst. Ondanks dat ook op dit vlak Blu-rayaanbieding.nl probeert volledig en duidelijk te zijn doet u er verstandig aan voor de aankoop hierop te controleren.


Problemen met betaling, levering of garantie
Wanneer u via Blu-rayaanbieding.nl tot aankoop bent overgegaan en tegen problemen aanloopt met de betreffende partnersite verwijzen wij u naar deze partner om de problemen op te lossen. Blu-rayaanbieding.nl is onder geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor het veroorzaken danwel oplossen van problemen met betaling, levering of garantie.
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact