We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.

Winkelinformatie

Amazon.co.uk

Amazon.co.uk is de handelsnaam voor Amazon EU Sàrl en Amazon Services Sàrl. Beide bedrijven zijn dochtermaatschappijen van Amazon.com, één van de grootste online winkels die op het web te vinden is. Amazon.co.uk is ontstaan uit een onafhankelijke webwinkel welke opgericht is in 1996 en door Amazon.com in 1998 is overgenomen. Amazon.co.uk verkoopt niet alleen Blu-rays maar ook miljoenen andere producten.

De internetwinkel accepteert betalingen via alle bekende creditcardbedrijven. Helaas worden, tot nu toe, de prijzen van de Blu-ray schijven alleen nog in Engelse Ponden aangegeven. De bezorgkosten worden per bestelling uitgerekend. Uitgaande van een bestelling van 1 Blu-ray, kom je op een bedrag van 1,88 Engelse Pond (ongeveer 2,57 Euro)

Je kunt er van uit gaan dat Amazon.co.uk regio 2 schijven aanbiedt, geschikt voor de Europese markt. Let wel op de eventuele ondertiteling, deze wordt niet standaard voorzien van een Nederlandstalige versie.

Bezoek de Amazon.co.uk website

AxelMusic

AxelMusic begon in 1992 zoals de naam doet vermoeden als een muziekwinkel, opererend vanuit hartje Kopenhagen. Langzaam breidde ze uit naar 14 winkels en een webshop, waarbij ook het aanbieden van films begon.

In februari 2001 begon de website AxelMusic.com vanuit canada. Ze waren klein en hadden bescheiden opslagcapaciteit in hun magazijn. Vandaag staan er ruim 65000 titels in het assortiment en heeft AxelMusic.com klanten in heel Europa en Noord-Amerika.

In juni 2006 werd het nieuwe blu-ray formaat geintroduceerd en het bleek een succes: het tijdperk van Hi-Def was aangebroken!

Aangezien AxelMusic.com voornamelijk vanuit Amerika opereert zijn veel blu-ray titels voorzien van een regio A label. Gelukkig hebben zij ook VEEL regio vrije schijfjes welke op elke blu-ray speler kunnen worden bekeken. Wij zullen dan ook alleen prijsvergelijkingen tonen van regio vrije discs.

Bij AxelMusic kun je met een van de volgende opties betalen: VISA, MasterCard, Eurocard en PayPal.

Bezoek de AxelMusic website

Bol.com

Bol.com is de grootste mediawinkel van Nederland. De eigenaar van bol.com is een joint venture van twee internationale mediabedrijven: Holtzbrinck networXs, onderdeel van uitgeversgroep Georg von Holtzbrinck, en Weltbild, de grootste verkoper van mediaproducten in Duitsland.

De betaalmogelijkheden zijn divers; acceptgiro, creditcard, iDeal, of vooruitbetalen. De verzendkosten bedragen voor afleveradressen in Nederland en België € 1,95 per bestelling. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling. Over het algemeen levert Bol.com Blu-ray schijven die geschikt zijn voor Europees gebruik, regio 2.

Hoe goed Bol.com in de Nederlandse markt ligt bleek in 2007, toen bij de 6e editie van de Nationale Thuiswinkel Awards, Bol.com als enige webwinkel maar liefst drie prijzen kreeg uitgereikt. Daarmee wint Bol.com 6 jaar op rij één of meer prijzen bij deze Award uitreiking.

Bezoek de Bol.com website

Cosmox

Cosmox, gestart in 2006, is een snelgroeiende webwinkel met een assortiment van meer dan 500.000 producten op het gebied van boeken, CD's, DVD's en games. Bij Cosmox betaal je nooit verzendkosten en heeft daarmee een onderscheidende positie tussen de webwinkels. Daarnaast blijft Cosmox scherp in de prijsstelling van zijn producten. Cosmox voldoet aan de eisen van de officiële certificering van het Thuiswinkelwaarborg.

Cosmox biedt een brede service waaronder het inpakken in cadeaupapier en het afleveren op een alternatief afleveradres. Cosmox biedt verschillende betaalmethoden als acceptgiro, iDeal en creditcards. Dit alles uiteraard in een beveiligde omgeving.

Cosmox is sinds 2008 eigendom van 5 ondernemers verenigd in de Nederlandse investeringsmaatschappij Clearwood.

Bezoek de Cosmox website

Free Record Shop

15 oktober 1971 opende de eerste Free Record Shop aan het Broersveld te Schiedam. Een winkeltje van 1.80 meter breed en 9 meter diep. Tegenwoordig bestaat de Nederlandse FRS uit bijna 200 filialen en natuurlijk is er een gerenommeerde webshop.

Bij FRS zijn de verzendkosten afhankelijk van het aantal producten dat je bestelt en het land van bestemming. Over het algemeen geldt binnen Nederland een tarief van € 1,95 per bestelling, ongeacht het aantal. Deze kosten worden echter duidelijk getoont tijdens het bestelproces. Betalen kan overigens via acceptgiro, iDeal en creditcard.

Het merendeel van de Blu-ray discs zijn van regio 2 codes voorzien, wat bestemd is voor de Europese markt.

Bezoek de Free Record Shop website

Play.com

Play is een Britse onderneming die in 1998 is opgericht. Het is de op één na grootste online webshop van Engeland en heeft inmiddels ruim 7 miljoen klanten in haar bestand.

Ondanks dat je Blu-ray bestelling relatief ver moet reizen naar Nederland, is de verzending geheel gratis. Je kunt met je creditcard betalen, maar voor woonachtigen buiten Groot-Brittannië kan alleen in euro's worden afgerekend. Aangezien het hoofdkantoor van Play in Jersey (kanaaleilanden) is gevestigd, kan de douane een invoerbelasting heffen over (duurdere) producten.

Je kunt er van uit gaan dat Play regio 2 schijven aanbiedt, geschikt voor de Europese markt. Let wel op de eventuele ondertiteling, deze wordt niet standaard voorzien van een Nederlandstalige versie.

Bezoek de Play.com website
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact