We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Weeds: Season 1

A Single Man (2009)

blueray A Single Man dvds bestellen

Bekijk meer informatie over A Single Man op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray A Single Man (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Stijlvolle, gevoelige, soms grappige verfilming van roman van Christopher Isherwood over een dag uit het leven van George, een man van middelbare leeftijd die rouwt om het verlies van zijn levenspartner Jim. Het regiedebuut van de gevierde modeontwerper Tom Ford met gelauwerde hoofdrol van Colin Firth.

Verrassende debuutfilm van de Amerikaanse modeontwerper Tom Ford, die midden jaren negentig zijn naam vestigde als creatief directeur bij het modehuis Gucci, dat er door zijn toedoen weer bovenop kwam. A Single Man is tevens de eerste film van de door Ford opgerichte productiemaatschappij Fade to Black. Het is een verfilming van de gelijknamige roman uit 1964 van Christopher Isherwood, over een dag in het leven van George, een Engelse man van middelbare leeftijd in Californië die rouwt om het verlies van zijn levenspartner Jim, met wie hij zestien jaar samen was. Jim is omgekomen bij een auto-ongeluk. Acht maanden later is het voor George nog steeds ondraaglijk.

Ford, die samen met David Scearce het scenario schreef, maakte er een stijlvolle, gevoelige, soms zelfs grappige film van, met een opmerkelijke hoofdrol van Colin Firth, die op het filmfestival van Venetië werd bekroond met de prijs voor de beste acteur.

Releasedatum Blu-ray disc: 7 juni 2010

» meer drama

Drama blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel A Single Man bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 6,06 € 2,54 € 8,60
Bestel A Single Man bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 8,99 Inclusief € 8,99

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de A Single Man Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact