We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Men in Black

The Godfather Trilogy (1972)

blueray The Godfather Trilogy dvds bestellen

Bekijk meer informatie over The Godfather Trilogy op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray The Godfather Trilogy (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) The Godfather:

In Francis Ford Coppola's meesterwerk werd Marlon Brando met zijn rol als de patriarch van de familie Corleone bekroond met een Oscar. Regisseur Coppola geeft een angstaanjagend beeld van de opkomst en dreigende ondergang van de familie Corleone binnen de machtsverhoudingen van de georganiseerde misdaad in de V.S. Meesterlijk belancerend tussen het veilige familieleven en het smerige misdaadwereldje. Deze doordringende, briljante film gebaseerd op Mario Puzo's best-seller, met de ijzersterke cast van Al Pacino, James Caan en Robert Duvall werd genomineerd voor maar liefst tien Academy Awards en won er uiteindelijk drie, waaronder die voor Beste Film in 1972.

The Godfather: Part II:

In dit tweede deel vertelt Coppola twee verhalen: het zich vestigen en groeien van een jonge Don Vito, ongelooflijk bekwaam gespeeld door Robert de Niro, en de benoeming van Michael (Al Pacino) als de nieuwe Don. Wederom slaagde Coppola erin een onovertroffen film te maken die algemeen werd erkend als de beste sequel ooit gemaakt.

The Godfather: Part III:

Een van de mooiste verhalen in de geschiedenis van de film wordt vervolgd! In deze derde film uit de Corleone trilogie vertolkt Al Pacino opnieuw de rol van de machtige leider Michael Corleone. Michael wordt gedreven door twee passies: zijn familie bevrijden uit de wereld van de misdaad en een geschikte opvolger vinden. De vurige Vincent (Andy Garcia) kan geschikt zijn als opvolger .... maar het kan ook de vonk zijn die Michael's hoop op legaliteit kan doen exploderen in een hel van maffia geweld. Francis Ford Coppola regisseert Pacino, Garcia, Diana Keaton, Talia Shire, Eli Wallach, Sofia Coppola, Joe Mantegna en vele anderen in deze spannende, langverwachte film die op meesterlijke wijze macht, traditie, wraak en liefde doet ontdekken. Genomineerd voor zeven Academy Awards, waaronder die voor "Beste Film".

Releasedatum Blu-ray disc: 27 oktober 2008

» meer actie
» meer drama
» meer misdaad
» meer thriller
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel The Godfather Trilogy bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 2,97 Inclusief € 2,97
Bestel The Godfather Trilogy bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 24,30 € 2,54 € 26,84
Bestel The Godfather Trilogy bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 29,99 € 1,95 € 31,94
Bestel The Godfather Trilogy bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 37,49 Inclusief € 37,49
Bestel The Godfather Trilogy bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 52,99 € 1,95 € 54,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de The Godfather Trilogy Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact