We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Iron Man

The French Connection 1 & 2 (1971)

blueray The French Connection 1 & 2 dvds bestellen

Bekijk meer informatie over The French Connection 1 & 2 op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray The French Connection 1 & 2 (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) The French Connection:
Wanneer "Popeye" Doyle (Gene Hackman) en Buddy Russo (Roy Scheider), twee rechercheurs uit New York City, per toeval een drugssmokkelbende op het spoor komen, zijn zij vastbesloten om deze op te rollen. Maar wanneer één van de criminelen Doyle probeert te vermoorden, volgt er een moordende achtervolging die hem tot ver buiten de grenzen van de stad brengt.

The French Connection won in 1971 vijf Oscars, waaronder Beste Film, Beste Regisseur en Beste Acteur voor Gene Hackman. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en vormde de basis voor een levendig en evenzo realistisch vervolg.

The French Connection 2:
Gene Hackman speelt wederom zijn met een Oscar® bekroonde rol als Popeye Doyle, de verbeten detective uit New York, die vastbesloten is om een Frans drugskartel te vernietigen.
Hij wordt in Marseille ontvoerd door drugsbaron Alain Charnier (Fernando Rey) en genadeloos gedwongen tot drugsverslaving. Na zijn vrijlating moet hij afkicken en zijn krachten bundelen met zijn Franse collega (Bernard Fresson) om Charnier op te sporen. Gewaagde actie, geweldige acteerprestaties en levensechte achtergronden maken van The French Connection II een krachtig vervolg op het briljante origineel.

Releasedatum Blu-ray disc: 1 december 2008

Prijs Verzending Totaal
Bestel The French Connection 1 & 2 bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 13,49 € 2,54 € 16,03
Bestel The French Connection 1 & 2 bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 43,99 Inclusief € 43,99

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de The French Connection 1 & 2 Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact