We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
House M.D.: Season Six

The Fast and the Furious 1-4 box set (2001)

blueray The Fast and the Furious 1-4 box set dvds bestellen

Bekijk meer informatie over The Fast and the Furious 1-4 box set op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray The Fast and the Furious 1-4 box set (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) The Fast And The Furious
In het blitse machowereldje van illegale straatraces in Los Angeles ben je pas een echte man als je als eerste over de streep flitst. Wie van snelle wagens en dito meiden houdt, komt uitgebreid aan zijn trekken met The Fast And The Furious, automobiele adrenaline van de bovenste plank.

Paul Walker is een jonge undercoveragent die als lid van Vin Diesels raceteam het circuit infiltreert, om er een reeks kapingen te onderzoeken. Wanneer enkele bendeleden onraad ruiken, komt Walker in een lastig parket terecht en moet hij zelf uitmaken welke kant hij kiest Gordels om voor een waanzinnige rit aan de zijde van heel wat mooi, jong volk.

2 Fast 2 Furious:
De Oscar genomineerde regisseur John Singleton tekende met deze actiethriller boordevol explosieve straatraces voor een keicool vervolg op The Fast And The Furious.

Nadat de rebelse flik Brian O'Connor zijn vriend Dom Toretto, de criminele leider van een bende straatracers, liet ontsnappen, raakte hij zijn politiepenning kwijt. Terug in Miami en herenigd met zijn oude vriend Roman Pearce, wil hij zijn fout rechtzetten met een nieuwe undercoveropdracht. Samen met de bloedmooie Monica Fuentes probeert hij een louche zakenman te ontmaskeren. Eindelijk kan hij zichzelf bewijzen en opnieuw racen. Maar nu staat ook zijn leven op het spel.

The Fast And The Furious: Tokyo Drift:
Wanneer de veroordeelde straatracer Sean Boswell een nieuw leven probeert op te bouwen aan de andere kant van de wereld, brengt zijn obsessie voor racen hem in meer dan één opzicht in botsing met de Japanse onderwereld. Om te overleven in deze voor hem onbekende wereld, moet hij het 'drifting' onder de knie krijgen - een nieuwe racestijl waarbij opgevoerde en 'gepimpte' auto's door haarspeldbochten scheuren. Op zoek naar de ultieme "road rush", tarten de driftracers de zwaartekracht en de dood.

Nog meer spectaculaire stunts. Nog meer adrenaline. Nog meer snelheid. The Fast And The Furious: Tokyo Drift is een zinderende opvolger die jou een plaatsje geeft in de 'driver's seat'.

Fast & Furious:
Brian O'Conner is nu een FBI agent en zit in een speciaal team die Braga, een drugs baron, probeert te pakken. Brian probeert binnen te komen door in het drivers-team van Braga te komen. Dominic Toretto is nog steeds op de vlucht voor de politie, maar wil wraak op Braga en probeert ook in het drivers-team te komen. Dit gebeurd via een straatrace. Brian en Dominic zullen moeten samenwerken om Braga te pakken te krijgen.


Met: Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Laz Alonso, Gal Gadot, John Ortiz, Sung Kang, Kofi Natei, Wilmer Calderon, Ron yuan, Liza Lapira, Shea Whigham, Tego Calderon & Neil Brown Jr.


Releasedatum Blu-ray disc: 21 september 2009

» meer actie
» meer misdaad
» meer thriller
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel The Fast and the Furious 1-4 box set bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 24,99 € 1,95 € 26,94
Bestel The Fast and the Furious 1-4 box set bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 40,86 Inclusief € 40,86
Bestel The Fast and the Furious 1-4 box set bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 39,15 € 2,54 € 41,69
Bestel The Fast and the Furious 1-4 box set bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 47,99 € 1,95 € 49,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de The Fast and the Furious 1-4 box set Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact