We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Cars

The Fast and the Furious Trilogy (2001)

blueray The Fast and the Furious Trilogy dvds bestellen

Bekijk meer informatie over The Fast and the Furious Trilogy op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray The Fast and the Furious Trilogy (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) THE FAST AND THE FURIOUS
Regie: Rob Cohen - 2001:

In het blitse machowereldje van illegale straatraces in Los Angeles ben je pas een echte man als je als eerste over de streep flitst. Wie van snelle wagens en dito meiden houdt, komt uitgebreid aan zijn trekken met The Fast And The Furious, automobiele adrenaline van de bovenste plank.

Paul Walker is een jonge undercoveragent die als lid van Vin Diesels raceteam het circuit infiltreert, om er een reeks kapingen te onderzoeken. Wanneer enkele bendeleden onraad ruiken, komt Walker in een lastig parket terecht en moet hij zelf uitmaken welke kant hij kiest Gordels om voor een waanzinnige rit aan de zijde van heel wat mooi, jong volk. The Fast And The Furious is puur, onversneden raceplezier, de actiekick van het jaar!

2 FAST 2 FURIOUS
Regie: John Singleton - 2003:

In 2 Fast 2 Furious scheuren de meest waanzinnige auto's plankgas door de straten van Miami, een exotische plek waar de vrouwen en de lifestyle navenant snel en sexy zijn.
De Oscar genomineerde Regisseur John Singleton tekende met deze actiethriller boordevol explosieve straatraces voor een keicool vervolg op The Fast And The Furious.

Nadat de rebelse flik Brian O'Connor zijn vriend Dom Toretto, de criminele leider van een bende straatracers, liet ontsnappen, raakte hij zijn politiepenning kwijt. Terug in Miami en herenigd met zijn oude vriend Roman Pearce, wil hij zijn fout rechtzetten met een nieuwe undercoveropdracht. Samen met de bloedmooie Monica Fuentes probeert hij een louche zakenman te ontmaskeren. Eindelijk kan hij zichzelf bewijzen en opnieuw racen. Maar nu staat ook zijn leven op het spel.

THE FAST AND THE FURIOUS: TOKYO DRIFT
Regie: Justin Lin - 2006:

De makers van The Fast And The Furious en 2 Fast 2 Furious drijven het octaangehalte naar waanzinnige hoogten met de derde aflevering van hun flitsende filmfranchise!

Wanneer de veroordeelde straatracer Sean Boswell een nieuw leven probeert op te bouwen aan de andere kant van de wereld, brengt zijn obsessie voor racen hem in meer dan één opzicht in botsing met de Japanse onderwereld. Om te overleven in deze voor hem onbekende wereld, moet hij het 'drifting' onder de knie krijgen - een nieuwe racestijl waarbij opgevoerde en 'gepimpte' auto's door haarspeldbochten scheuren. Op zoek naar de ultieme "road rush", tarten de driftracers de zwaartekracht en de dood. Nog meer spectaculaire stunts. Nog meer adrenaline. Nog meer snelheid. The Fast And The Furious: Tokyo Drift is een zinderende opvolger die jou een plaatsje geeft in de 'driver's seat'.

Releasedatum Blu-ray disc: 31 maart 2009

» meer actie
» meer misdaad
» meer thriller
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel The Fast and the Furious Trilogy bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 3,96 Inclusief € 3,96
Bestel The Fast and the Furious Trilogy bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 29,99 € 1,95 € 31,94
Bestel The Fast and the Furious Trilogy bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 58,99 € 1,95 € 60,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de The Fast and the Furious Trilogy Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact