We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Confessions of a Shopaholic

The Dark Knight / Batman Begins (2005)

blueray The Dark Knight / Batman Begins dvds bestellen

Blu-ray The Dark Knight / Batman Begins (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Batman Begins:
Batman Begins van regisseur Christopher Nolan, gaat terug naar de oorsprong van de Batman legende en de donkere verschijning in zijn strijd tegen het kwaad in Gotham. Na de moord op zijn ouders reist de gedesillusioneerde industrieel erfgenaam Bruce Wayne (Christian Bale) de wereld over om tegen onrecht te strijden. Hij keert terug naar Gotham en onthult zijn alter-ego: Batman, een gemaskerde held die zijn kracht en intelligentie in combinatie met geavanceerde apparatuur gebruikt om de duistere krachten te bestrijden die zijn geboortestad bedreigen.

The Dark Knight:
Vervolg op Batman Begins uit 2005. Batman (Christian Bale) neemt het in deze film samen met Officier van Justitie Harvey Dent (Aaron Eckhart) op tegen De Joker (Heath Ledger).

Nadat De Joker, een maffia-bank berooft, vermoordt hij al zijn handlangers, zodat hij al het geld kan houden. Die nacht verstoren enkele Batman-imitators een ontmoeting tussen een criminele bende en de Scarecrow. De echte Batman duikt op en voorkomt dat de situatie uit de hand loopt. Zijn pak raakt echter zwaar beschadigd, en hij vraagt daarom aan Lucius Fox (Morgan Freeman) een nieuw en beter kostuum, dat lichter is meer beweeglijkheid biedt.

In overleg met Luitenant James Gordon (Gary Oldman) besluit Batman om de nieuwe officier van justitie, Harvey Dent, op de hoogte te brengen van hun plan om de bende in te rekenen. Dent kan op die manier de held worden die Batman, vanwege zijn anonimiteit, niet kan zijn. Tegelijkertijd concurreert Batmans alter ego Bruce Wayne met Harvey voor de liefde van Rachel Dawes (Maggie Gyllenhaal).

Releasedatum Blu-ray disc: 8 december 2008

» meer actie
» meer double features
» meer misdaad
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel The Dark Knight / Batman Begins bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 17,25 € 2,54 € 19,79
Bestel The Dark Knight / Batman Begins bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 34,99 Inclusief € 34,99

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de The Dark Knight / Batman Begins Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact