We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Mr. & Mrs. Smith

X-Men Origins: Wolverine (2009)

blueray X-Men Origins: Wolverine dvds bestellen

Bekijk meer informatie over X-Men Origins: Wolverine op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray X-Men Origins: Wolverine (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) In X-MEN ORIGINS: WOLVERINE, het eerste deel uit de X-Men-saga, wordt Wolverine in een heldhaftige revolutie verenigd met andere legendes uit het X-Men-universum. De mutanten strijden samen tegen krachtige vijanden, die vastbesloten zijn hen uit de weg te ruimen.

Hugh Jackman neemt weer de rol op zich die hem een sterrenstatus bezorgde: hij is Wolverine, de sterke vechtmachine met genezende krachten, ijzerscherpe klauwen en een innerlijke razernij. X-MEN ORIGINS: WOLVERINE blijft trouw aan de sfeer van de X-Men-films met balans tussen spektakel en realiteit, terwijl emoties en relaties worden uitgediept.

In de film wordt een team van mutanten geïntroduceerd, waaronder een aantal naar wie de fans al een tijd uitkijken. We maken kennis met Team X, een geheim militair kader dat geheel uit mutanten bestaat. De leden zijn: Wolverine, zijn broer Victor Creed alias Sabretooth, een verwilderd wezen met onvoorstelbare krachten, Wade Wilson, later bekend als Deadpool, een hightech huursoldaat die een meester is in zwaardgevechten en Agent Zero, een expert-spoorzoeker en dodelijke scherpschutter.

X-MEN ORIGINS: WOLVERINE gaat ook over de tragische romance van Logan met Kayla Silverfox. Door Kayla's noodlot raakt Logan betrokken bij het beruchte Weapon X-programma, een topgeheim, miljarden kostend militair experiment waarin Wolverine en andere mutanten de sleutelfiguren zijn. De andere deelnemers aan het experiment zijn Gambit, een jonge Scott Summers (later bekend als Cyclops), Emma Frost, een mooie, jonge mutant en de eerdergenoemde Deadpool, in wie Wolverine zijn ultieme uitdaging vindt.

Releasedatum Blu-ray disc: 19 oktober 2009

» meer actie
» meer fantasy
» meer science fiction
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel X-Men Origins: Wolverine bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel X-Men Origins: Wolverine bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 12,12 € 2,54 € 14,65
Bestel X-Men Origins: Wolverine bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 19,99 € 1,95 € 21,94
Bestel X-Men Origins: Wolverine bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 29,99 € 1,95 € 31,94
Bestel X-Men Origins: Wolverine bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 32,49 Inclusief € 32,49

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de X-Men Origins: Wolverine Blu-ray disc vindt
Copyright ę 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact