We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Men in Black

Batman: The Motion Picture Anthology 1989 - 1997 (1989)

4 discs

blueray Batman: The Motion Picture Anthology 1989 - 1997 dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Batman: The Motion Picture Anthology 1989 - 1997 op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Batman: The Motion Picture Anthology 1989 - 1997 (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Deze box bevat de 1e vier Batman-films.

Batman:
Nadat hij als kind getuige was van de moord op zijn ouders, heeft multimiljonair Bruce Wayne (Michael Keaton) gezworen om de misdaad te bestrijden in zijn woonplaats, Gotham City. Hij ontwikkelt een alter ego, de superheld Batman, en kleedt zich 's nachts in een cape en masker om de straten van Gotham City weer veilig te maken. De enige die zijn geheim kent is zijn trouwe butler Alfred (Michael Gough).

Bij een overval op een chemische fabriek valt de misdadiger Jack Napier (Jack Nicholson), handlanger van maffiabaas Boss Grissom (Jack Palance), door toedoen van Batman in een vat met zuur. Zijn huidskleur wordt geheel wit, zijn haar groen en zijn gezicht is voortaan voorzien van een permanente grijns. Hij komt terug als de maniakale de Joker en ontwikkelt een plan om de misdaad in Gotham City over te nemen en Batman uit de weg te ruimen. Wayne houdt in de tussentijd een liefdadigheidsfeest, waar hij verliefd wordt op nieuwsfotografe Vicki Vale (Kim Basinger), die samen met verslaggever Alex Knox (Robert Wuhl) de geheime identiteit van Batman probeert te ontmaskeren.

Batman Returns:
Gotham City krijgt het aan de stok met twee monsterachtige criminelen: de bizarre, sinistere Penguin (Danny DeVito) en de gluiperige, mysterieuze Catwoman (Michelle Pfeiffer). Kan Batman (Michael Keaton) twee vijanden van dit kaliber wel tegelijk aan? Temeer daar de ene politieke ambities heeft en de andere het liefst haar romantische klauwen in Batman zou willen planten? Tim Burton, die ook de eerste, met een Oscar bekroonde Batman Blockbuster regisseerde, drukt opnieuw zijn magische stempel op dit vervolg dat qua avontuur en spanning geenszins voor het origineel moet onderdoen.

Batman Forever:
Two-Face, het criminele alter-ego van voormalig openbaar aanklager Harvey Dent, heeft een man gegijzeld in een bank en een val gezet voor Batman. Hij haat Batman omdat hij hem verantwoordelijk acht voor het feit dat een crimineel zuur in Harvey’s gezicht gooide dat hem in Two-Face veranderde. Ook aanwezig is dr. Chase Meridian, een psychiater. Batman kan de gijzelaar redden, maar kan niet voorkomen dat Two-Face ontsnapt.

De volgende dag wordt Bruce op zijn bedrijf aangesproken door Edward Nygma, een medewerker van Wayne Enterprises die illegaal onderzoek heeft gedaan naar de nieuwste vorm van entertainment: 3D televisie middels manipulatie van iemands hersenpatronen. Bruce wijst het idee af, maar daar neemt Edward geen genoegen mee. Hij misbruikt Fred, een collega, als proefkonijn als hij door hem betrapt wordt tijdens het voortzetten van de experimenten. Een vreemd bij effect zorgt er voor dat Edward de hersenen van Fred kan binnenkomen en op die manier informatie weet te achterhalen. Hij is van plan dit te gaan gebruiken tegen de inwoners van Gotham City én Batman.

Batman And Robin:
Winterse waanzin: gaat Gotman City definitief de koelkast in? Batman (George Clooney) staat voor zijn grootste uitdaging ooit: de onderkoelde Mr. Freeze (Arnold Scharzenegger) en de giftige Poison Ivy (Uma Thurman).

Batman heeft echter nog andere kopzorgen: het jeudige enthousiasme van zijn medemisdaadbestrijders Robin (Chris O'Donnell) en Batgirl (Alicia Silverstone) in goede banen leiden. Nieuwe, spectaculaire special effects zoals een wilde 'sky surfing'-scéne en het ijzingwekkend arsenaal van Freeze zelf, zorgen voor non-stop hightech opwinding, u gebracht door de Batfamilie.

Releasedatum Blu-ray disc: 15 juni 2009

» meer actie
» meer misdaad
» meer thriller
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Batman: The Motion Picture Anthology 1989 - 1997 bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 3,96 Inclusief € 3,96
Bestel Batman: The Motion Picture Anthology 1989 - 1997 bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 22,95 € 2,54 € 25,49
Bestel Batman: The Motion Picture Anthology 1989 - 1997 bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 37,49 Inclusief € 37,49

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Batman: The Motion Picture Anthology 1989 - 1997 Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact