We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.

Daredevil (2003)

blueray Daredevil dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Daredevil op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Daredevil (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Daredevil is een film uit 2003 van regisseur Mark Steven Johnson, die ook meeschreef aan het verhaal welke is gebaseerd op de Marvel Comics strips over de superheld Daredevil.

Toen hij nog jong was, was Matt Murdock vaak het doelwit van pestkoppen. Zijn vader, een oud bokster, verbood hem ooit terug te vechten. Op een dag was Matt getuige van hoe zijn vader een vreemdeling in elkaar sloeg omdat hij werkte als klusjesman voor een lokale crimineel. Toen Matt wegrende, ramde een vorkheftruck een vat met radioactief afval, dat Matt recht in zijn gezicht trof. Het gif maakte Matt blind, maar versterkte zijn andere vier zintuigen tot ongekende hoogte.

Jaren later was Matt inmiddels een succesvolle advocaat geworden. Maar ‘s nachts struinde hij de buurt Hell’s Kitchen af als zijn gekostumeerde alter-ego Daredevil, op zoek naar misdadigers. Op deze manier bestrafte hij de misdadigers die in de rechtszaak aan hem ontsnapten. Op een dag ontmoette hij Elektra, op wie hij al snel verliefd werd. Nadat Elektra’s vader werd gedood door Kingpin’s huurmoordenaar Bullseye dacht Elektra dat Daredevil de dader was. Ze zocht hem op en bevocht hem, tot ze ontdekte wie de man achter het masker was.

Met: Ben Affleck, Colin Farrell, Coolio, David Keith, Ellen Pompeo, Jennifer Garner, Joe Pantoliano, Jon Favreau, Michael Clarke Duncan, Scott Terra & Stan Lee.

Releasedatum Blu-ray disc: 20 april 2009

» meer actie
» meer fantasy
» meer misdaad
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Daredevil bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 12,49 Inclusief € 12,49
Bestel Daredevil bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 10,62 € 2,54 € 13,16
Bestel Daredevil bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 11,99 € 1,95 € 13,94
Bestel Daredevil bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 19,99 € 1,95 € 21,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Daredevil Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact