We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Kung Fu Panda

X-Men Trilogy (2000)

X-Men 1-3 Box Set

blueray X-Men Trilogy dvds bestellen

Bekijk meer informatie over X-Men Trilogy op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray X-Men Trilogy (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) X-Men:
In een wereld vol vooroordelen worden kinderen geboren met bijzondere en gevaarlijke krachten als resultaat van unieke genetische mutaties. Cyclops, hij kan energiebundels met zijn ogen stralen, Storm, hij is in staat het weer te manipuleren, Rogue, zij absorbeert de levenskracht van een ieder die ze aanraakt. Maar onder de vleugels van professor Xavier (Patrick Stewart) leren deze vreemde verstotelingen hun krachten goed te gebruiken. Als de boosaardige mutant Magneto, die niet gelooft in een vreedzame samenleving tussen mutanten en gewone mensen, een plan beraamt om de mensenwereld te vernietigen, worden de X-Men ingezet om die te beschermen.

X2: X-Men United:
De mutanten leven in een wereld waarin ze niet worden vertrouwd. Het wordt echter nog erger wanneer een nieuwe vijand de aanval inzet. Zijn extreme krachten verraden dat het om een mutant gaat. Het volk keert zich nog feller tegen de mutanten en legerleider Stryker krijgt daardoor meer steun in zijn strijd tegen de X-Men.

Om Stryker te stoppen zal Professor Xavier moeten samenwerken met aartsvijand Magneto: de X-Men bereiden zich voor op de gevaarlijkste missie ooit.

De tweede film uit de 'X-Men' reeks werd opnieuw geregisseerd door Bryan Singer. Ook de cast bestaat weer uit dezelfde personen: zoals Patrick Stewart als Professor Charles Xavier, Hugh Jackman als Wolverine, Ian 'Gandalf' McKellen als Magneto en Halle Berry als Storm.

X-Men: The Last Stand:
Ervaar de overweldigende kracht van de epische laatste slag van The X-Men, sluit je nu aan bij de heldhaftige mutanten of schurken! Maak kennis met enkele geheel nieuwe strijders waaronder Angel, Beast, Juggernaut en Colossus in dit spannende, explosieve laatste deel!

Na de ontdekking van een controversieel geneesmiddel staan de mutanten voor de keuze: hun bovenmenselijke krachten behouden of hun unieke gaven opgeven en 'normaal' worden. Wanneer de vreedzame mutantenleider Charles Xavier met zijn militante tegenhanger Magneto in conflict komt, maakt iedereen zich op voor de strijd die aan alle oorlogen een einde zal maken!

Releasedatum Blu-ray disc: 15 april 2009

Prijs Verzending Totaal
Bestel X-Men Trilogy bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 22,49 Inclusief € 22,49
Bestel X-Men Trilogy bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 29,99 € 1,95 € 31,94
Bestel X-Men Trilogy bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 34,99 € 1,95 € 36,94
Bestel X-Men Trilogy bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 36,45 € 2,54 € 38,99

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de X-Men Trilogy Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact