We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Shrek: The Whole Story

Heroes: Season 1 And 2 (2006)

Box Set (9 Discs)

blueray Heroes: Season 1 And 2 dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Heroes: Season 1 And 2 op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Heroes: Season 1 And 2 (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Seizoen 1:
Ontdek met dit eerste seizoen van Heroes hét Tv-fenomeen dat wereldwijd miljoenen kijkers in de ban houdt. Spanning, mysteries en onverwachte plotwendingen houden je op het puntje van je stoel in deze serie over de avonturen van ogenschijnlijk doodgewone mensen. Op het eerste gezicht hebben de individuen niets met elkaar te maken, maar gaandeweg ontdekken ze hun bijzondere krachten. Terwijl ze zich deze unieke gaven eigen maken, moeten ze aanvaarden dat hun beslissingen invloed hebben op de toekomst van hun hele omgeving en die van de rest van de wereld. Volg deze heroïsche trip boordevol boeiend en onthullend bonusmateriaal, inclusief de nooit eerder uitgezonden pilot van de bedenker van Heroes, Tim Kring.

Seizoen 2:
Het 2e seizoen begint 4 maanden na de Kirby Plaza gebeurtenis. Peter, Matt, Nathan en Sylar hebben allen de spetterende finale van het 1e seizoen overleeft en proberen hun normale leven weer op te pikken. Op Sylar na dan, hij probeert juist zijn boven natuurlijke krachten weer terug te krijgen. De rode draad in dit seizoen gaat over "The Company" en het onderzoek naar het Shanti-virus. Dit onderzoek wordt door de oprichters van The Company geleidt, waarvan de identiteiten zullen worden onthuld. Daarnaast zullen enkele effecten die het virus heeft op onder andere The Haitian, Niki Sanders en Sylar boven water komen. De Heroes zullen proberen te voorkomen dat een dodelijke variant van het virus vat krijgt op hen en de wereld.

Releasedatum Blu-ray disc: 25 augustus 2008

» meer drama
» meer science fiction
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Heroes: Season 1 And 2 bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 39,63 € 2,54 € 42,17
Bestel Heroes: Season 1 And 2 bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 99,99 Inclusief € 99,99

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Heroes: Season 1 And 2 Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact