We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.

Superman & Superman Returns (1978)

blueray Superman & Superman Returns dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Superman & Superman Returns op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Superman & Superman Returns (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Superman (1978):

Voor dit geweldige avontuur, met een Oscar bekroonde triomf, zijn een cast en een creatief team bijeengebracht zoals dat alleen een voor grote film gebeurt. De film werd nog populairder toen regisseur Richard Donner in 2000 acht minuten opnamen eraan toevoegde. Beleef de Krypton Council van dichterbij, kijk naar de sterren die eerder Superman speelden, zie hoe Jor-El het doel van zijn zoon op aarde benadrukt en bekijk een uitgebreide scène in Lex Luthor's schuilplaats.

Superman Returns (2006)

HIJ IS TERUG. Een held voor ons millennium. En geen seconde te vroeg, want in de vijf jaar (veel langer voor filmfans!) dat Superman naar zijn eigen planeet zocht, zijn de dingen veranderd op aarde. Landen zijn verdergegaan zonder hem. Lois Lane heeft nu een zoon, een verloofde en een Pulitzerprijs voor haar artikel "Waarom de wereld Superman niet nodig heeft." Lex Luthor heeft een plan dat miljoenen ? nee, miljarden ? levens zal eisen. Filmmaker Bryan Singer (X-Men, X2 ) geeft de wereld de Superman die hij nodig heeft. Hij houdt de legende waar iedereen van houdt in ere, maar slaat tegelijkertijd een krachtige nieuwe richting in. Brandon Routh is de perfecte keuze om de cape van de held te dragen in een topbezetting met Kate Bosworth als Lois en Kevin Spacey als Lex. Het luchtgevecht met een vallende jumbojet en een krachtmeting die de continenten doet schudden geeft een nieuwe betekenis aan het begrip Wow. "Ik ben altijd in de buurt," zegt Superman tegen Lois. En daar zul je blij om zijn.

Releasedatum Blu-ray disc: 15 juni 2009

Prijs Verzending Totaal
Bestel Superman & Superman Returns bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 17,49 Inclusief € 17,49
Bestel Superman & Superman Returns bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 17,46 € 2,54 € 20,00

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Superman & Superman Returns Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact