We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.

Smallville: The Complete Seventh Season (2007)

blueray Smallville: The Complete Seventh Season dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Smallville: The Complete Seventh Season op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Smallville: The Complete Seventh Season (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Smallville is het verhaal over de jonge jaren van Clark Kent, beter bekend als Superman. Dit 7e seizoen gaat direct verder waar seizoen 6 gestopt was.

Clark ontdekt dat de Phantom die z'n DNA heeft overgenomen, Bizarro, sterker is dan hijzelf is en geen van z'n zwaktes heeft. Clark wordt op de hoogte gebracht van een blond meisje die kleine jongetjes terroriseert. Wanneer Clark haar confronteert, zegt ze op zoek te zijn naar een klein jongetje genaamd Kal-El. Clark zegt dat hij Kal-El is en het meisje blijkt Kara te zijn, de dochter van Zor-El, de broer van Jor-El. Kara was naar aarde gezonden in dezelfde meteorietenregen als Clark, maar haar schip kwam vast te zitten en is nu pas bevrijd.
Lex reist af naar Shanghai, waar Lana levend en wel blijkt te zitten. Ze keert terug naar Smallville, waar zij en Clark hun relatie weer oppakken.
Lois krijgt een relatie met de nieuwe baas van de Daily Planet; Grant Gabriel. Grant blijkt echter, zonder dat hij het zelf weet, een kloon te zijn van Julian Luthor, Lex broertje die gestorven is door z'n moeders toedoen.

Met: Michael Rosenbaum, Tom Welling, John Glover, Allison Mack, Kristin Kreuk, Erica Durance, Laura Vandervoort & Dean Cain.

Releasedatum Blu-ray disc: 13 oktober 2008

» meer drama
» meer science fiction
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Smallville: The Complete Seventh Season bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel Smallville: The Complete Seventh Season bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 21,60 € 2,54 € 24,14
Bestel Smallville: The Complete Seventh Season bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 28,99 Inclusief € 28,99

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Smallville: The Complete Seventh Season Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact