We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Monsters, Inc.

Batman (1989)

blueray Batman dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Batman op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Batman (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Nadat hij als kind getuige was van de moord op zijn ouders, heeft multimiljonair Bruce Wayne (Michael Keaton) gezworen om de misdaad te bestrijden in zijn woonplaats, Gotham City. Hij ontwikkelt een alter ego, de superheld Batman, en kleedt zich 's nachts in een cape en masker om de straten van Gotham City weer veilig te maken. De enige die zijn geheim kent is zijn trouwe butler Alfred (Michael Gough).

Bij een overval op een chemische fabriek valt de misdadiger Jack Napier (Jack Nicholson), handlanger van maffiabaas Boss Grissom (Jack Palance), door toedoen van Batman in een vat met zuur. Zijn huidskleur wordt geheel wit, zijn haar groen en zijn gezicht is voortaan voorzien van een permanente grijns. Hij komt terug als de maniakale de Joker en ontwikkelt een plan om de misdaad in Gotham City over te nemen en Batman uit de weg te ruimen. Wayne houdt in de tussentijd een liefdadigheidsfeest, waar hij verliefd wordt op nieuwsfotografe Vicki Vale (Kim Basinger), die samen met verslaggever Alex Knox (Robert Wuhl) de geheime identiteit van Batman probeert te ontmaskeren.

De film ontving 18 nominaties en wist er 7 te winnen, waaronder een Oscar voor "Best Art Direction-Set Decoration". Regie is in handen van Tim Burton.

Releasedatum Blu-ray disc: 22 december 2008

» meer actie
» meer misdaad
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Batman bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 10,79 € 2,54 € 13,33
Bestel Batman bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 11,99 € 1,95 € 13,94
Bestel Batman bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 11,99 € 1,95 € 13,94
Bestel Batman bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 13,99 Inclusief € 13,99

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Batman Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact