We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Pixar Shorts

TRON 1 & 2 (1982)

TRON / TRON: Legacy

blueray TRON 1 & 2 dvds bestellen

Bekijk meer informatie over TRON 1 & 2 op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray TRON 1 & 2 (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Tron (1982):Bridges is een computerprogrammeur die terechtkomt in het videospel dat hij ontwikkelt. Om eruit te komen, moet hij de held van het spel, Tron, helpen het Master Control programma uit te schakelen. Toenmalige special effects-topper Tron bleek vlak na uitkomst een financiƫle tegenvaller, maar werd desondanks een bron van inspiratie voor de komende generatie sf-filmmakers. Deze Wizard of Oz van de cyberpunk was daarnaast de eerste grote film die inspeelde op de videospel-rage.

Tron Legacy (2010): Sam Flynn, de rebelse zoon van Kevin Flynn, doet onderzoek naar de verdwijning van zijn vader, ooit bekend als 's werelds vooraanstaande gameontwikkelaar. Tijdens zijn zoektocht leidt een vreemd signaal, afkomstig van zijn vader, hem naar Flynns Arcade waar hij in de digitale wereld van Tron wordt getrokken. Dezelfde wereld waar zijn vader al 20 jaar blijkt te leven. Samen met Kevins vertrouweling Quorra komen vader en zoon in een levensgevaarlijk gevecht terecht met een meedogenloze vijand. Zij moeten zien te ontsnappen uit een prachtige visuele cyberwereld met nog nooit eerder uitgevonden voertuigen, wapens en landschappen. Een wereld die niet alleen heel geavanceerd blijkt te zijn, maar ook heel erg gevaarlijk.

Releasedatum Blu-ray disc: 18 april 2011

» meer actie
» meer animatie
» meer double features
» meer science fiction

Science Fiction blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel TRON 1 & 2 bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 16,19 € 2,54 € 18,73
Bestel TRON 1 & 2 bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 22,49 Inclusief € 22,49

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de TRON 1 & 2 Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact