We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Pixar Shorts

Avatar (2009)

DVD + Blu-ray

blueray Avatar dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Avatar op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Avatar (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Avatar neemt ons mee naar een spectaculaire fantasiewereld, waar een held tegen wil en dank een episch avontuur tegemoet gaat en uiteindelijk de buitenaardse wereld zal redden die zijn thuis is geworden. James Cameron, de met een Oscar bekroonde regisseur van 'Titanic', kreeg 15 jaar geleden het idee voor de film, toen de technologie om zijn visie te realiseren nog niet bestond. Nu, na vier jaar productiewerk, biedt AVATAR een live-actiefilm met een nieuwe generatie speciale effecten en een nieuw soort cinematografische ervaring, waarin de kijker volledig kan opgaan. De revolutionaire technologie die speciaal is uitgevonden voor het maken van deze film, versmelt met de emotie van de personages en het meeslepende verhaal.

We betreden de buitenaardse wereld via de ogen van Jake Sully, een ex-marinier die aan een rolstoel is gekluisterd. Ondanks zijn gebroken lichaam is Jake nog steeds een soldaat in hart en nieren. Hij wordt uitverkoren om lichtjaren te reizen naar een menselijke buitenpost op planeet Pandora, waar een zeldzaam mineraal wordt gedolven dat de sleutel is tot de oplossing van de energiecrisis op Aarde. Aangezien de atmosfeer van Pandora giftig is, hebben ze het Avatar-programma ontwikkeld, waarin menselijke 'bestuurders' met hun bewustzijn zijn gekoppeld aan een avatar, een op afstand bediend biologisch lichaam dat in de dodelijke atmosfeer kan overleven. Deze avatars zijn genetisch gemanipuleerde hybriden van menselijk DNA gemengd met DNA van de inboorlingen van Pandora: de Na'vi.

Herboren in zijn avatarvorm kan Jake weer lopen. Hij krijgt de opdracht te infiltreren bij de Na'vi, die een hinderlijk obstakel vormen bij het delven van de waardevolle grondstoffen. Een mooie vrouwelijke Na'vi, Neytiri, redt echter Jake's leven en dat verandert alles. Jake wordt door haar stam liefdevol opgenomen en leert hoe hij een van hen kan worden. Hiervoor moet hij vele proeven en avonturen doorstaan. Terwijl de relatie van Jake met zijn onwillige mentor Neytiri hechter wordt, leert hij de levenswijze van de Na'vi te respecteren en voegt hij zich uiteindelijk bij hen. Het duurt niet lang voordat hij de ultieme uitdaging zal aangaan wanneer hij hen in een epische strijd leidt, waarin niets minder dan het lot van een hele wereld zal worden beklonken.

Releasedatum Blu-ray disc: 21 april 2010

» meer actie
» meer avontuur
» meer science fiction

Science Fiction blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Avatar bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel Avatar bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 8,09 € 2,54 € 10,63
Bestel Avatar bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 22,48 Inclusief € 22,48
Bestel Avatar bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 27,99 € 1,95 € 29,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

GTI 1 15 juli 2010 20:30:18

Wereldfilm, mooie special effects, leuk verhaal en het eerste deel van een trilogie. Echt een "must have"
Vertel wat jij van de Avatar Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact