We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Monsters vs. Aliens

Alien Anthology: Limited Edition (1979)

blueray Alien Anthology: Limited Edition dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Alien Anthology: Limited Edition op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Alien Anthology: Limited Edition (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Nu tijdelijk beschikbaar: Deze extreem gelimiteerde Alien Anthology box. Deze box bevat in totaal meer dan 30 uur aan videobeelden en meer dan 12.000 foto's . Alles wat ooit is uitgekomen van de Alien saga is te vinden op deze superbox. Naast de 4 films bevat deze box ook nog eens 2 Blu-rays vol met commentaren, making of's , interviews, deleted scenes , trailers, tv-spots , enz.

Alien:
De terreur begint als de bemanning van ruimteschip Nostromo op zoek gaat naar de herkomst van een noodsignaal, afkomstig van een verre planeet. Ze doen een vreselijke ontdekking: een levensvorm die groeit in het menselijk lichaam. Nu moet de bemanning niet alleen vechten voor hun eigen leven, maar voor het behoud van het gehele menselijke ras!

Aliens:
In dit keiharde vervolg op Alien wordt Lt. Ripley onderschept na een zwerftocht door de ruimte van meer dan 57 jaar. Ze sluit zich aan bij een team van commando s dat de verdwijning van een groep ruimtekolonisten moet onderzoeken. Het monster heeft zich op deze planeet voortgeplant en duizenden wachten op de komst van het commandoteam ..

AlienĀ³:
In Alien 3 stort Lt. Ripley neer op de zwaarbewaakte planeet Fiorina 161, waar de meest gevreesde criminelen van het universum gevangen zitten. Helaas was Ripley niet de enige passagier van haar ruimteschip!! Samen met de zwaarste criminelen gaat Ripley de strijd aan met het gruwelijke monster, alleen deze keer zonder geavanceerde wapens of technologie.

Alien resurrection:
Lt. Ripley stierf na een lang gevecht met het buitenaardse monster. 200 jaar en 8 genetische experimenten later herrijst ze uit de dood. Een groep wetenschappers heeft haar gekloond, met de Alien- moeder in haar lichaam, om zo het perfecte wapen te ontwikkelen. Maar zowel de herboren Ripley als de Aliens zijn voor de wetenschappers een groot raadsel en moeilijk te temmen!!

Releasedatum Blu-ray disc: 25 oktober 2010

» meer horror
» meer science fiction
» meer thriller
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Alien Anthology: Limited Edition bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 128,99 € 1,95 € 130,94
Bestel Alien Anthology: Limited Edition bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 149,99 € 1,95 € 151,94
Bestel Alien Anthology: Limited Edition bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 158,13 Inclusief € 158,13

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Alien Anthology: Limited Edition Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact