We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Little Miss Sunshine

Ice Age 1 & 2 (2008)

Ice Age + Ice Age 2: The Meltdown

blueray Ice Age 1 & 2 dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Ice Age 1 & 2 op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Ice Age 1 & 2 (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Deze box bestaat uit deel 1 en 2 van de Ice Age reeks.

Deel 1 - Ice Age:

Ice Age is een visueel indrukwekkende animatiefilm, vol humor, hartverwarmende karakters en hilarische momenten voor het gehele gezin.

Duizenden dieren trekken naar het zuiden om de barre winter te ontvluchten, maar Manfred, een eenzame, norse mammoet, is op weg naar het noorden. Al snel ontmoet hij Sid, een zelfingenomen en irritante luiaard, die - tegen Manfred's zin - mee wil gaan. Als ze plots een weeskindje vinden, overtuigt Sid Manny van het feit dat ze de mensenbaby terug moeten brengen naar zijn familie. Dit kan alleen maar met behulp van Diego, de sluwe tijger, die denkt dat hij een snelle manier weet om de familie op te sporen.


Deel 2 - Ice Age 2: The Meltdown:

Manny (Ray Romano), Sid (John Leguizamo) en Diego (Denis Leary) zijn er weer in een gloednieuw Ice Age avontuur! In ICE AGE 2; THE MELTDOWN stijgt de temperatuur en smelt het ijs, waardoor er een fantastisch waterparadijs voor de dieren ontstaat. Maar Manny, Diego en Sid ontdekken al snel dat door het smelten van al het ijs de gigantische dam die hun dorp beschermt op instorten staat. Om deze ramp te voorkomen moeten ze al hun krachten bundelen en hun angsten overwinnen. Een fantastisch nieuw avontuur met een flinke dosis humor.

Releasedatum Blu-ray disc: 2 april 2008

Prijs Verzending Totaal
Bestel Ice Age 1 & 2 bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 13,49 € 2,54 € 16,03
Bestel Ice Age 1 & 2 bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 17,99 € 1,95 € 19,94
Bestel Ice Age 1 & 2 bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 29,99 € 1,95 € 31,94
Bestel Ice Age 1 & 2 bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 34,99 Inclusief € 34,99

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

lien marguillier 24 juni 2012 10:30:34
ik wil de film zien dus zet hem op de site !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arie haag 06 augustus 2008 12:42:44
bij mediamarkt is deze box op blu-ray maar 29,95
heb 'm gister gekocht en is op blu-ray zo veel mooier.
wel kijken op 'n full HD tv natuurlijk.
Vertel wat jij van de Ice Age 1 & 2 Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact