We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Cirque du Soleil: Corteo

Ice Age (2002)

blueray Ice Age dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Ice Age op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Ice Age (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Ice Age is een visiueel indrukwekkende animatiefilm, vol humor, hartverwarmende karakters en hilarische momenten voor het gehele gezin.

Duizenden dieren trekken naar het zuiden om de barre winter te ontvluchten, maar Manfred, een eenzame, norse mammoet, is op weg naar het noorden. Al snel ontmoet hij Sid, een zelfingenomen en irritante luiaard, die - tegen Manfred's zin - mee wil gaan. Als ze plots een weeskindje vinden, overtuigt Sid Manny van het feit dat ze de mensenbaby terug moeten brengen naar zijn familie. Dit kan alleen maar met behulp van Diego, de sluwe tijger, die denkt dat hij een snelle manier weet om de familie op te sporen.

De Nederlandse versie is met de stemmen van Carlo Boszhard, Birgit en Katja Schuurman. De Vlaams ingesproken versie heeft de stemmen van Chris Vandendurpel, Tom van Bauwel, Francesca Vanthielen. Engelstalige stemmen zijn onder andere van Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Goran Visnjic & Jack Black.

Releasedatum Blu-ray disc: 11 juni 2008

Prijs Verzending Totaal
Bestel Ice Age bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com 12,49 Inclusief 12,49
Bestel Ice Age bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk 10,12 2,54 12,66
Bestel Ice Age bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com 11,99 1,95 13,94
Bestel Ice Age bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop 19,99 1,95 21,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Ice Age Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact