We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Shrek: The Whole Story

Toy Story 1 & 2 (1995)

blueray Toy Story 1 & 2 dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Toy Story 1 & 2 op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Toy Story 1 & 2 (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Toy Story:
Het verhaal draait om het speelgoed van het jongetje Andy, en dan in de hoofdrol cowboy Woody, Andy’s lievelingsfiguurtje.

Op een dag krijgt Andy op zijn verjaardag een nieuwe pop, Buzz Lightyear, een ruimteactiefiguur. Al snel ontwikkelt zich een rivaliteit tussen Woody en Buzz, daar Buzz langzaam Woody’s nummer 1 positie bij Andy inneemt. Buzz is er bovendien van overtuigd dat hij een echte spaceranger is, en het universum moet beschermen tegen keizer Zurg.

Toy Story 2:
In dit vervolg verkeert speelgoedpop Woody in een existentiële crisis, maar humor en inventiviteit voeren de boventoon. Terwijl Andy op zomerkamp is, ziet speelgoedverzamelaar Al McWiggin Woody liggen in de tuin en besluit hem mee te nemen. Tijdens zijn benarde situatie ontmoet Woody nieuw speelgoed, zoals Jessie het cowboy-meisje en Bullseye het paard. Al snel wordt Woody gemist door zijn kameraad Buzz Lightyear, die een reddingsactie op touw zet. Voor het eerst moeten de speelgoedvrienden de echte wereld verkennen om Woody te redden.

Releasedatum Blu-ray disc: 10 mei 2010

Prijs Verzending Totaal
Bestel Toy Story 1 & 2 bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 25,49 Inclusief € 25,49
Bestel Toy Story 1 & 2 bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 27,04 € 2,54 € 29,58

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Toy Story 1 & 2 Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact