We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
The Proposal

WALL·E (2008)

blueray WALL·E dvds bestellen

Bekijk meer informatie over WALL·E op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray WALL·E (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Wat als men de aarde zou moeten verlaten en iemand zou vergeten de laatste robot uit te zetten? Academy Award-winnaar, schrijver/regisseur Andrew Stanton ("Finding Nemo") en de altijd innovatieve verhalenvertellers en ingenieuze bedenkers van de Pixar Animation Studios ("The Incredibles", "Cars", "Ratatouille") nemen de kijker mee naar de ruimte, niet zo heel erg ver weg, voor een gloednieuw computer geanimeerde komedie over een toegewijde robot genaamd WALL-E.

Na 700 eenzame jaren doen waarvoor hij bedoeld was, het schoonhouden van de aarde, ontdekt WALL-E (afkorting voor Wijdverspreid Afval Lading Losser E-type) een nieuw doel in zijn leven wanneer hij een glanzende zoekrobot ontmoet genaamd EVE. EVE komt erachter dat WALL-E onbewust op de sleutel naar de toekomst van de aarde is gestuit, en racet het heelal in om haar bevindingen te vertellen aan de mensen (die al tijden vurig wachten op het moment dat ze te horen krijgen dat het weer veilig genoeg is om terug te keren naar de aarde).

In de tussentijd reist WALL-E EVE achterna en beginnen ze aan een van de meest opwindende en fantasierijke avonturen aller tijden op het grote scherm. Ga mee met WALL-E op zijn ongewone reis door het futuristische heelal, de toekomst die er moderner uitziet dan je het je ooit had kunnen voorstellen. Het is een hilarische samenstelling van personages met o.a. een kakkerlak en een heldhaftig team van slecht functionerende, buitenbeentjes van robots. WALL-E zit (boorde)vol verrassingen, actie, humor en gevoel.

Deze (animatie)film is geschreven en geregisseerd door Andrew Stanton, geproduceerd door Jim Morris, gecoproduceerd door Lindsey Collins en bevat orginele geluidsbewerkingen van Academy Award-winnaar Ben Burtt ("Star Wars", "Indiana Jones", "E.T. the Extra-Terrestrial").

Releasedatum Blu-ray disc: 24 november 2008

» meer animatie
» meer avontuur
» meer familie
» meer fantasy
» meer science fiction

Science Fiction blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel WALL·E bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 15,00 € 1,95 € 16,95
Bestel WALL·E bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 21,49 Inclusief € 21,49
Bestel WALL·E bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 20,50 € 2,54 € 23,04
Bestel WALL·E bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 27,99 € 1,95 € 29,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de WALL·E Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact