We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
WALL·E

Toy Story Trilogy (1995)

Toy Story 1, 2 & 3

blueray Toy Story Trilogy dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Toy Story Trilogy op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Toy Story Trilogy (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Toy Story:
Als een flitsende nieuwe 'space ranger', genaamd Buzz, de wereld van de cowboy-trekpop Woody binnenstapt, ontstaat er dolkomische hilariteit onder het speelgoed. Woody's nummer 1-postie zijn jonge eigenaar komt in gevaar en ook al snel bij levens van Woody en Buzz zelf! Als ze per ongeluk van huis raken en in handen vallen van een rotjongetje uit de buurt moeten de twee kibbelende rivalen als team samen werken om te ontsnappen. Met de hulp van hun speelgoed-vriendjes Rex de Dinosaurus, de Groene Soldaatjes en Mijnheer Aardappelhoofd sluiten Woody en Buzz vriedscap en begint een avcontuurlijke reis naar huis.

Toy Story 2:
Wanneer Andy op zomerkamp is, wordt Woody ontvoerd door Al, een fanatieke speelgoedverzamelaar. Hij heeft Woody nodig om zijn collectie compleet te maken en wil hem in een museum achter glas zetten. Onder leiding van Buzz Lightyear komen Meneer Aardappelhoofd, Hamm, Rex en Slinky in actie in een avontuurlijke en hilarische reddingsmissie waar iedereen volop van zal genieten!

Toy Story 3:
Andy is geen kleine jongen meer en staat op het punt om naar de universiteit te gaan. Het betekent dat hij moet beslissen wat er met zijn oude speelgoed, waar hij al jaren niets meer mee doet, moet gebeuren. Hij krijgt van zijn moeder de keus om zijn speelgoed op zolder te stallen of te doneren aan een kinderdagverblijf. Hoewel hij voor die eerste optie kiest, komen Woody, Buzz Lightyear en alle anderen door een misverstand toch in kinderdagverblijf Sunnyside terecht. Daar lijken ze te zijn beland in het paradijs op aarde. Een plek waar je nooit bang hoeft te zijn dat kinderen niet meer met je willen spelen als ze ouder worden, omdat er altijd nieuwe kinderen bijkomen. Maar al snel wordt duidelijk dat Sunnyside helemaal niet zo'n fijne plek is en meer gelijkenissen vertoont met een autoritair regime onder leiding van een brute dictator dan met een speelgoedparadijs.

Met stemmen van: Tim Allen, Tom Hanks, Estelle Harris, Annie Potts, Joan Cusack, Kelsey Grammer, Wallace Shawn, Jim Varney, Don Rickles, R.Lee Ermey & Laurie Metcalf.

Releasedatum Blu-ray disc: 27 oktober 2010

Prijs Verzending Totaal
Bestel Toy Story Trilogy bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 27,00 € 2,54 € 29,54
Bestel Toy Story Trilogy bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 50,49 Inclusief € 50,49
Bestel Toy Story Trilogy bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 49,99 € 1,95 € 51,94
Bestel Toy Story Trilogy bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 59,99 € 1,95 € 61,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Toy Story Trilogy Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact