We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Monsters, Inc.

Predator 1 & 2 (1987)

blueray Predator 1 & 2 dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Predator 1 & 2 op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Predator 1 & 2 (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Predator:

Een team goed geoefende commando's onder leiding van Dutch Schaeffer (Arnold Schwarzenegger) is op een speciale missie gestuurd om een groep piloten uit handen van terroristen te bevrijden. Echter ze ontdekken tijdens de bevrijdings aktie dat de piloten allemaal zijn afgeslacht en onherkenbaar verminkt, in blinde woede roeien ze het gehele terroristen kamp uit en maken het met de grond gelijk. Echter voordat ze de kans hebben om per radio een verzoek te sturen om een helikopter die hen op moet pikken begint iets onbekends de commando leden een voor een te doden. Opgejaagd als dieren, door een onzichtbare vijand vluchten ze de jungle in om te voorkomen dat ze allemaal gedood worden. De spanning is te snijden.

Predator 2:

De Predator komt van een afgelegen wereld om op mensen te jagen. Onzichtbaar en voorzien van een buitengewoon krachtig wapenarsenaal bsluipt het genadeloos zijn menselijke slachtoffers en laat een spoor van verminkte lichamen achter. De vorige keer kwam het terecht in de jungle. Deze keer heeft het Los Angeles gekozen..

De gewelddadige gewapende conflicten tussen drugsbendes maken L.A. het perfecte jachtterein voor de Predator. Wanneer de politie verminkte lichamen vindt, denkt inspecteur Mike Harrigan (Danny Glover) dat dit het werk is van de rivaliserende bendes. Wanneer er echter een mysterieuze regeringsambtenaar (Gary Busey) arriveert, die hem gelast zich niet met de zaak te bemoeien, neemt Harrigan zich voor om de waarheid te achterhalen.

Releasedatum Blu-ray disc: 3 november 2008

Prijs Verzending Totaal
Bestel Predator 1 & 2 bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 17,99 € 1,95 € 19,94
Bestel Predator 1 & 2 bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 29,99 € 1,95 € 31,94
Bestel Predator 1 & 2 bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 32,98 Inclusief € 32,98
Bestel Predator 1 & 2 bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 35,37 € 2,54 € 37,91

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Predator 1 & 2 Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact