We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Confessions of a Shopaholic

Little Miss Sunshine (2006)

blueray Little Miss Sunshine dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Little Miss Sunshine op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Little Miss Sunshine (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Sheryl is een moderne moeder die op een dag haar homoseksuele broer Frank ophaalt uit het ziekenhuis. Frank heeft geprobeerd zelfmoord te plegen en mag nu niet meer alleen zijn. Hij moet slapen op de kamer van Sheryls zoon Dwayne. Dwayne heeft al negen maanden niet gesproken en communiceert via gezichtsuitdrukkingen of via een notitieblok. Hij wil pas weer praten als hij wordt aangenomen als straaljagerpiloot bij de luchtmacht.

Sheryl is getrouwd met Richard, een strenge vader die veel druk op de kinderen zet. Hij wil dat zijn kinderen voldoen aan verwachtingen van de buitenwereld en vertelt ze dat mislukkingen een kwestie zijn van iets niet genoeg willen. Richard is de bedenker van een systeem om in negen stappen een succesvol leven te leiden, wat hij probeert in de handel te krijgen. Tot dat lukt, is Sheryl de enige in huis die brood op de plank brengt. Edwin is Richards inwonende vader, die tegen zijn zin uit het bejaardentehuis geschopt is vanwege zijn heroïnegebruik. Hij heeft het beste voor met iedereen en laat zich geen duimbreed in de weg leggen om exact te verwoorden hoe zijn familieleden kunnen voorkomen dat ze niet alles uit het leven halen wat hij in zijn ogen zelf is misgelopen.

De optimistische noot van de familie is het kleine meisje Olive, de mollige, dikbebrilde dochter die dolgraag mee wil doen aan de missverkiezing voor kinderen 'Little Miss Sunshine'. Ze werd eigenlijk tweede in de voorverkiezing hiervoor, maar krijgt alsnog de kans als ze gebeld wordt met de mededeling dat het winnaresje gediskwalificeerd is. Samen met haar opa heeft ze een speciaal nummer geoefend om voor te dragen.

Noemenswaardig is het feit dat deze film 41 filmprijzen ontving, waaronder twee Academy Awards (Alan Arkin voor Beste bijrol en Michael Arndt voor beste originele script).

Met: Abigail Breslin, Greg Kinnear, Paul Dano, Alan Arkin, Toni Collette, Steve Carell, Marc Turtletaub, Jill Talley, Brenda Canela, Julio Oscar Mechoso, Chuck Loring & Justin Shilton.

Releasedatum Blu-ray disc: 9 februari 2009

» meer drama
» meer komedie

Komedie blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Little Miss Sunshine bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel Little Miss Sunshine bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 12,49 Inclusief € 12,49
Bestel Little Miss Sunshine bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 10,12 € 2,54 € 12,66
Bestel Little Miss Sunshine bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 14,99 € 1,95 € 16,94
Bestel Little Miss Sunshine bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 14,99 € 1,95 € 16,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Little Miss Sunshine Blu-ray disc vindt
Copyright ę 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact