We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Pushing Daisies: The Complete First Season

Surrogates (2009)

blueray Surrogates dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Surrogates op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Surrogates (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Surrogates is een Amerikaanse sciencefictionfilm uit 2009, geregisseerd door Jonathan Mostow. De film is gebaseerd op de stripserie The Surrogates.

In het jaar 2017 wonen mensen vrijwel geheel geïsoleerd van de buitenwereld in hun huizen. Hun plaatsen in de maatschappij worden ingenomen door robotische dubbelgangers genaamd surrogates, welke door mensen worden bestuurd vanuit hun huis. Doordat mensen elkaar niet meer in het echt ontmoeten en de schade toegebracht aan een surrogate niet van invloed is op de persoon die hem bestuurd, zijn zaken als oorlog en misdaad allang verleden tijd.

Centraal in de film staat Agent Tom Greer, een FBI-agent. Wanneer voor het eerst in jaren weer een moord plaatsvindt, wordt hij op de zaak gezet. Het slachtoffer is Jarod, de zoon van de uitvinder van de surrogates; Dr. Canter. De zaak wordt complexer wanneer blijkt dat meer mensen zijn overleden nadat hun surrogate wordt vernietigd; iets dat normaal niet mogelijk hoort te zijn.

Met: Bruce Willis, James Francis Ginty, Rosamund Pike, Michael O'Toole, Radha Mitchell, Ving Rhames, Michael Cudlitz, Valerie Azlynn, Devin Ratray, Jordan Belfi, Rachel Sterling & Anya Monzikova.

Releasedatum Blu-ray disc: 1 februari 2010

» meer actie
» meer science fiction
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Surrogates bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 10,12 € 2,54 € 12,66
Bestel Surrogates bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 20,99 € 1,88 € 22,87

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Surrogates Blu-ray disc vindt
Copyright ę 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact