We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Juno

Gamer (2009)

blueray Gamer dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Gamer op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Gamer (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Gamer is een actie-thriller die zich afspeelt in de nabije toekomst, waar de mens inmiddels het vermogen en de technologie heeft om via de geest controle te krijgen over andere mensen. Dit wordt toegepast in een populaire online game, waar miljoenen gebruikers kunnen inloggen om hun fantasiën uit te spelen. Door manipulatie van de geest heeft gamen een nieuwe dimensie gekregen, waarbij mensen nu niet spelen met een pixelig poppetje, maar met een mens van vlees en bloed.

Kable (Gerard Butler) is zo iemand. Hij is een superster en cultheld die zich begeeft in de game “Slayers”, een spel bedacht door biljonair Ken Castle (Michael C. Hall). Hij wordt bestuurd door Simon, een jonge populaire gamer die altijd van zijn tegenstanders weet te winnen. Het is Kable’s doel om lang genoeg te overleven om uiteindelijk het spel te kunnen verlaten, zijn familie te bevrijden, achter zijn ware identiteit te komen, en om de mensheid te redden van Castle’s technologie.

Releasedatum Blu-ray disc: 18 januari 2010

» meer actie
» meer science fiction
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Gamer bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 9,49 Inclusief € 9,49
Bestel Gamer bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 8,09 € 2,54 € 10,63
Bestel Gamer bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 11,99 € 1,95 € 13,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Gamer Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact