We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Cars

The Women (2008)

blueray The Women dvds bestellen

Bekijk meer informatie over The Women op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray The Women (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) The Women is een film uit 2008 onder regie van Diane English en is gebaseerd op het toneelstuk van Clare Boothe Luce en de verfilming daarvan uit 1939.

Sylvia Fowler is een vrouw die geen blad voor de mond neemt. Ze is een ongetrouwde redactrice van een modeblad. Als ze niet werkt, is ze meestal in het winkelcentrum te vinden. Sylvia's beste vriendin is Mary, de echtgenote van een welvarende financier. Mary lijkt het perfecte huwelijk te hebben en heeft daarnaast ook nog eens een succesvolle carrière. Ze heeft een goede band met haar 12-jarige dochter Molly en heeft een aantal goede vriendinnen, waaronder de lesbische Alex en de hoogzwangere moeder Edie.

Wanneer roddels ontstaan dat Mary's echtgenoot vreemdgaat met Crystal Allen, kunnen Mary en haar vriendengroep hier niets van geloven. Terwijl Mary een gerespecteerde dame is, is Crystal een schaamteloze niemendal die haar uiterlijk gebruikt om te krijgen wat ze wil. Mary begint te twijfelen aan het succes van haar huwelijk.

Met: Annette Bening, Eva Mendes, Meg Ryan, Carrie Fisher, Candice Bergen, Jada Pinkett Smith, Debra Messing, Cloris Leachman, Bette Midler, Joanna Gleason, Debi Mazar, Lynn Whitfield & Ana Gasteyer.

Releasedatum Blu-ray disc: 16 maart 2009

» meer drama
» meer komedie

Komedie blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel The Women bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 1,98 Inclusief € 1,98
Bestel The Women bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 8,99 Inclusief € 8,99
Bestel The Women bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 7,50 € 1,95 € 9,45
Bestel The Women bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 9,99 € 1,95 € 11,94
Bestel The Women bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 10,31 € 2,54 € 12,84

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de The Women Blu-ray disc vindt
Copyright © 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact