We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Men in Black

New In Town (2009)

blueray New In Town dvds bestellen

Bekijk meer informatie over New In Town op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray New In Town (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) De ambitieuze Lucy Hill (Renée Zellweger) leeft een prachtleven in zonnig Miami. Ze heeft een topbaan met topsalaris om zichzelf regelmatig te trakteren op nieuwe schoenen, tassen of – waarom ook niet – een nieuwe auto. Dan krijgt ze de kans om haar carrière een forse impuls te geven door orde op zaken stellen in een fabriek ergens in het provinciale Minnesota. Het lijkt haar geen enkel probleem: gewoon even er heen gaan, aantal mensen ontslaan en weer terug. Klaar voordat je 'mojito' hebt kunnen zeggen! Maar vanaf het moment dat ze landt op het ijskoude vliegveld blijkt het allemaal toch wat minder makkelijk dan gedacht. Ze heeft geen enkele luxe in haar huis, de ruwe fabrieksarbeiders negeren haar volledig en ze krijgt ook nog eens de vakbond op haar dak! Maar die vakbondsvertegenwoordiger blijkt best erg leuk en aantrekkelijk te zijn. Het dorpje en haar bewoners blijken ook zo hun charmes te hebben. Langzaam maar zeker ontdekt ze wat echte warmte in de vrieskou… Zal ze zelf uiteindelijk ook helemaal ontdooien?

Met: Renee Zellweger, Harry Connick Jr., Siobhan Fallon, J.K. Simmons, Mike O'Brien, Frances Conroy, Ferron Guerreiro, Barbara James Smith, James Durham, Robert Small, Wayne Nicklas & Hilary Carroll.

Releasedatum Blu-ray disc: 29 juni 2009

» meer komedie
» meer romantiek

Romantiek blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel New In Town bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 9,49 Inclusief € 9,49
Bestel New In Town bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 8,09 € 2,54 € 10,63

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de New In Town Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact