We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Little Miss Sunshine

Phileine Zegt Sorry (2003)

blueray Phileine Zegt Sorry dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Phileine Zegt Sorry op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Phileine Zegt Sorry (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Phileine zegt sorry is een romantische komedie, waarin de karakters van Phileine en Max net zo vrijmoedig en scherp worden neergezet als in het boek van Ronald Giphart.

Wanneer Phileine’s vriend Max meedoet aan een internationaal Shakespeare-project, reist Phileine hem achterna naar New York. Daar vermoedt ze dat hij meer geïnteresseerd is in zijn tegenspeelster Joanne dan in haar. Uit jaloezie werpt ze zich eerst in de armen van Joanne’s vriend. Vervolgens verstoort ze de uitvoering van Romeo en Julia waarin Max en Joanne krampachtig proberen te schitteren. Het resultaat is dat Phileine alle aandacht naar zich toetrekt.

Haar nieuw verworven roem brengt echter niet het geluk waar ze op hoopte. In de theatrale omgeving van een Waldorf Astoria-suite realiseert Phileine zich wat Max voor haar betekent. Maar omdat hij heeft ontdekt dat Phileine hem bedrogen heeft met de vriend van Joanne, wil hij haar niet meer zien. Ze zien elkaar pas weer terug op een galafeest in New York.

In deze explosieve slotscène betreedt Phileine het feestpodium om, in een hartstochtelijke wanhoopspoging, voor het eerst in haar leven ‘Sorry’ te zeggen...

Met: Kim van Kooten, Michiel Huisman, Hadewich Minis, Tara Elders, Liesbeth Kamerling, Roeland Fernhout, Kurt Rogiers & Daan Schuurmans.

Releasedatum Blu-ray disc: 16 september 2010

» meer drama
» meer komedie
» meer romantiek

Romantiek blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Phileine Zegt Sorry bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 13,99 € 1,95 € 15,94
Bestel Phileine Zegt Sorry bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 14,99 € 1,95 € 16,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Phileine Zegt Sorry Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact