We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Monsters vs. Aliens

Zomerhitte (2008)

blueray Zomerhitte dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Zomerhitte op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Zomerhitte (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Fotograaf Bob (Waldemar Torenstra) verliest zijn vriendin, Jara (Jelka van Houten), bij een terroristische aanslag in Afghanistan. Ruim een jaar later maakt hij op Texel een fotoreportage. Op het strand ontmoet hij Kathleen (Sophie Hilbrand), een beeldschone geschiedenisstudente, die in de plaatselijke disco werkt voor een louche, oude man, met de bijnaam `De Mummie (Johan Leysen). Een man die ook op het eiland vertoeft, een zekere Frederico Federici (Jeroen Willems), waarschuwt Bob voor de Mummie en voor Kathleen.

Vanaf het eerste moment dat Bob haar ontmoet is hij in de ban van deze mysterieuze, vrijgevochten vrouw. Ze is ontwapenend en ongrijpbaar tegelijkertijd. Onopvallend probeert Bob haar te volgen. Is zij net als hij - ook verliefd? Of gebruikt ze hem alleen maar voor haar duistere praktijken met de ongure maffia types die op het eiland rondhangen? Is dit de ware liefde of is het een nachtmerrie?

Releasedatum Blu-ray disc: 27 augustus 2008

» meer drama
» meer romantiek

Romantiek blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Zomerhitte bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 11,99 € 1,95 € 13,94
Bestel Zomerhitte bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 12,99 € 1,95 € 14,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Zomerhitte Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact