We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Monsters vs. Aliens

De Gelukkige Huisvrouw (2010)

blueray De Gelukkige Huisvrouw dvds bestellen

Bekijk meer informatie over De Gelukkige Huisvrouw op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray De Gelukkige Huisvrouw (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Lea Meyer is gelukkig, haar man Harry adoreert haar, brengt het geld met bakken binnen en is, net als Lea zelf, dol op seks. Kortom; Lea’s leven is perfect, totdat Harry zegt dat hij een kind wil. De bevalling van Harry Junior is een uitputtingsslag. Lea’s onverslaanbare humor en optimisme leggen het af tegen het natuurgeweld. Terwijl Harry een intens gelukkige vader is, voelt Lea geen enkele band met de baby. Ze krijgt waanvoorstellingen, zakt weg in een psychose en wordt verplicht opgenomen. Aanvankelijk steekt ze de draak met de psychiater, met de therapie en met ‘de gekken’ om haar heen. Maar gaandeweg ontdekt ze dat haar medepatiënten mensen zijn met hele herkenbare emoties en dat er, onder haar onaflaatbare poging van alles een grap te maken, een hoop onverwerkt verdriet schuilt.

Deze blu-ray uitgave bevat naast de film ook vele extra's. O.a. een audiocommentaar van regisseuse Antoinette Beumer, een making of, verwijderde scenes, premiereverslagen en de tv-uizending van '24 uur met Heleen van Royen'.

Met: Carice van Houten, Waldemar Torenstra en Marcel Hensema.

Releasedatum Blu-ray disc: 29 september 2010

» meer drama
» meer komedie

Komedie blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel De Gelukkige Huisvrouw bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 9,99 € 1,95 € 11,94
Bestel De Gelukkige Huisvrouw bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 11,99 € 1,95 € 13,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de De Gelukkige Huisvrouw Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact