We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Monsters vs. Aliens

Alles Is Liefde (2007)

Love Is All

blueray Alles Is Liefde dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Alles Is Liefde op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Alles Is Liefde (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Klaasje (Wendy van Dijk) is gescheiden van Dennis (Peter Paul Muller) nadat hij haar heeft bedrogen met de juf (Chantal Janzen) van hun zoontje. Hoewel Dennis haar terug wil, lijken zijn kansen verkeken als Klaasje een aantrekkelijke jonge minnaar tegenkomt (Valerio Zeno).

Simone, de beste vriendin van Klaasje (Anneke Blok) is de spil van haar gezin dat ze met strakke schema's door het drukke dagelijkse leven leidt. Haar man Ted (Thomas Acda) voelt zich daardoor vaak buitengesloten en overbodig. Als hij wordt ontslagen als kraandrijver, durft hij het haar dan ook niet te vertellen.

Badmeester Victor (Paul de Leeuw) verheugt zich op zijn aanstaande huwelijk met Kees, zijn grote liefde (Daan Schuurmans). Kees daarentegen probeert zijn angsten en onzekerheden over het op stapel staande huwelijk van zich af te slaan tijdens weekendjes larpen (Live Action Role Play) met zijn vrienden.

Victor's zus Kiki (Carice van Houten) is verkoopster bij de Bijenkorf. Zij is single en droomt van haar prins op het witte paard. Ze weet niet dat prins Valentijn (Jeroen Spitzenberger), het aantrekkelijkste lid van het koningshuis, ook een oogje op haar heeft.

Terwijl 5 december nadert en alle liefdeslijnen bij elkaar komen via de mysterieuze Sinterklaasfiguur Jan (Michiel Romeyn), lijken de liefdesperikelen te worden overwonnen...

Releasedatum Blu-ray disc: 19 maart 2009

» meer komedie
» meer romantiek

Romantiek blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Alles Is Liefde bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 7,99 € 1,95 € 9,94
Bestel Alles Is Liefde bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 11,99 € 1,95 € 13,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Alles Is Liefde Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact