We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy

Passchendaele (2008)

The Battle of Passchendaele

blueray Passchendaele dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Passchendaele op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Passchendaele (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) November, 1917. Na vier maanden van keiharde gevechten tegen de Duitsers weten de Canadese troepen het Belgische stadje Passchendaele in te nemen. De strijd die daarvoor geleverd werd, staat tegenwoordig symbool voor zowel de ongelooflijke gruwel als de heldenmoed die de Eerste Wereldoorlog kenmerkten.

Regisseur Paul Gross, wiens grootvader de slag bij Passendale als Canadese soldaat meemaakte, heeft met The Battle of Passchendaele een indrukwekkende reconstructie gemaakt van die brute veldslag. Hij vertelt zijn grootvaders verhaal door de ogen van de jonge sergeant Michael Dunne (Paul Gross),die naar het front reist om aan de zijde van zijn zwager te vechten.

Gedurende de Eerste Wereldoorlog werd het dorp totaal verwoest. De Slag om Passendale werd beschreven als een hel van modder en vuur, één der bloedigste veldslagen aller tijden, die duurde van 4 oktober tot 6 november 1917. Op 28 september 1918 werd het dorp definitief op de Duitsers heroverd door het 4e Regiment Karabiniers en door de Grenadiers.

The Battle of Passchendaele ontving wereldwijd positieve reviews. De levensecht gefilmde gevechtscenes werden zelfs vergeleken met de openeningsscene van Saving Private Ryan (Steven Spielberg, 1998). Een absolute aanrader!

Releasedatum Blu-ray disc: 29 juni 2010

» meer drama
» meer oorlog
» meer romantiek

Romantiek blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Passchendaele bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 8,09 € 2,54 € 10,63
Bestel Passchendaele bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 11,49 Inclusief € 11,49
Bestel Passchendaele bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 14,99 € 1,95 € 16,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Passchendaele Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact