We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Juno

Intimate Enemies (2007)

L'ennemi intime

blueray Intimate Enemies dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Intimate Enemies op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Intimate Enemies (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Luitenant Terrien (Benoît Magimel) is een correcte en idealistische Fransman die de leiding krijgt over een peloton in Algerije. Hij moet een niemand ontziende rebellenleider opsporen en uitschakelen in het grillige Algerijnse gebergte. Terrien is zich bewust van de gruwelen van de oorlog maar probeert in het reine te blijven met zichzelf door geen onschuldige slachtoffers te maken en onnodig geweld te verbieden. “Een immoreel bevel mag je weigeren”, probeert hij zijn collega’s te overtuigen. Sergeant Dougnac (Albert Dupontel), Terrien’s rechterhand, is ervan overtuigd dat Terrien snel zal bijdraaien als hij ziet tot welke daden de vijand in staat is. Maar Terrien en Dougnac zullen beide ondervinden dat niets, noch idealisme, noch realisme bestand is tegen de gruwel van de oorlog.

De Franse regisseur Florent Emilio Siri is de eerste en enige regisseur die ooit het gebruik van napalm door Frankrijk tijdens het Frans-Algerijnse conflict van 1954 - 1962 heeft durven of willen aankaarten. Intimate Enemies (of L’Ennemi Intime) is nochtans niet zozeer een aanklacht. Het is eerder een genuanceerde film die de waarheid niet wil verbloemen en wil laten zien dat er in de Algerijnse Onafhankelijkheidsoorlog vreselijke daden zijn gepleegd die nooit vergeten mogen worden.

Releasedatum Blu-ray disc: 18 augustus 2009

» meer drama
» meer oorlog

Oorlog blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Intimate Enemies bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 9,99 € 1,95 € 11,94
Bestel Intimate Enemies bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 11,99 € 1,95 € 13,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Intimate Enemies Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact