We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Men in Black

Valkyrie (2008)

blueray Valkyrie dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Valkyrie op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Valkyrie (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Kolonel von Stauffenberg is een trotse militair, een trouwe legerofficier die van zijn land houdt, maar met afgrijzen heeft moeten toezien dat de opkomst van Hitler geleid heeft tot de gebeurtenissen in de Tweede Wereldoorlog. Hij heeft de militaire dienst voortgezet in de hoop dat iemand Hitler weet te stoppen, voordat Europa en Duitsland vernietigd worden.

Terwijl hij herstelt van de verwondingen die hij in de strijd heeft opgelopen, sluit von Stauffenberg zich in 1943 aan bij een al langer bestaande burgerlijke anti-Hitlersamenzwering. Deze bestaat uit een groep mannen die tot de hoogste machtsregionen heeft weten door te dringen. Ze bedenken een listige strategie om Hitlers eigen noodplan te gebruiken dat hij heeft gemaakt om de regering te stabiliseren in het geval van zijn overlijden. Zij noemen de operatie Valkyrie. Zo beramen de mannen een moord op de dictator, met het doel zijn nazi-regering omver te kunnen werpen.

Met het lot van de wereld in handen, van het leven van miljoenen mensen, onder wie zijn eigen vrouw en kinderen, beseft von Stauffenberg tot zijn ontsteltenis dat hij Hitler zelf zal moeten vermoorden.

Met: Tom Cruise, Eddie Izzard, Bill Nighy, Carice van Houten, Christian Oliver, Halina Reijn, Manfred-Anton Algrang, David Bamber, Matthias Freihof, Florian Panzner, Justus Kammerer & Christopher Karl Hemeyer.

Releasedatum Blu-ray disc: 8 juni 2009

» meer oorlog
» meer thriller

Thriller blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Valkyrie bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 11,99 € 1,95 € 13,94
Bestel Valkyrie bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 14,86 € 2,54 € 17,40
Bestel Valkyrie bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 18,48 Inclusief € 18,48
Bestel Valkyrie bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 19,99 € 1,95 € 21,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Valkyrie Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact