We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Terminator - The Sarah Connor Chronicles: The Complete First Season

Der Untergang (2004)

Downfall

blueray Der Untergang dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Der Untergang op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Der Untergang (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Berlijn, april 1945. Het land staat op het punt van de totale ineenstorting. In de straten van de hoofdstad voltrekken zich hevige gevechten van huis tot huis. Hitler (Bruno Ganz) heeft zich, met enige van zijn generalen en vertrouwelingen, verschanst in de Führer s Bunker onder de Rijkskanselarij. Onder hen is ook Traudl Junge, Hitler s prive secretaresse, die hem niet in de steek wil laten. Terwijl de situatie buiten escaleert het Rode Leger rukt immers fors op en in de door bombardementen getekende stad spelen zich wanhopige taferelen af ondergaat Hitler de ineenstorting van zijn Derde Rijk achter de dikke muren van zijn bunker.

En hoewel Berlijn op het punt van vallen staat weigert de Führer de stad te verlaten. Hij wil, zoals zijn architect Speer het wist te vertellen, "op het podium staan als het doek voor de laatste keer valt." Maar Hitler staat niet op het podium. Terwijl de gevolgen van zijn hopeloos verloren oorlog met alle macht over zijn volk heenvallen, werkt de Führer aan zijn eigen aftocht. Slechts enkele uren voor hun gemeenschappelijke zelfmoord trouwt hij met Eva Braun. In plaats van een laatste overwinning komt er een laatste nederlaag, maar ook die moet tot in de puntjes verzorgd worden.

Releasedatum Blu-ray disc: 15 december 2008

» meer biografie
» meer drama
» meer oorlog

Oorlog blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Der Untergang bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 8,99 Inclusief € 8,99
Bestel Der Untergang bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 7,41 € 2,54 € 9,95
Bestel Der Untergang bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 19,99 € 1,95 € 21,94
Bestel Der Untergang bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 21,99 € 1,95 € 23,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Der Untergang Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact