We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Mr. & Mrs. Smith

A Bridge Too Far (1977)

blueray A Bridge Too Far dvds bestellen

Bekijk meer informatie over A Bridge Too Far op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray A Bridge Too Far (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) 'Herschept buitengewoon gedetailleerd een van de rampzaligste veldslagen van de Tweede Wereldoorlog' - The Hollywood Reporter In September 1944, als de geallieerden nog bedwelmd zijn van het succes van de invasie in Normandie, lanceren ze vol vertrouwen 'Operation Market Garden', een wild plan bedoeld om de Tweede Wereldoorlog zo snel mogelijk te beeindigen.

Het plan was om de oorlogsmachine van het Duitse Rijk te vernietigen door Duitsland binnen te vallen. Een combinatie van politiek op het slagveld,verkeerde informatie, pech en uitermate slecht weer leidde echter tot een ramp. A Bridge Too Far is een epos over de meest tragische blunder van de Tweede Wereldoorlog.

Een ambitieus plan dat meer geallieerde levens kostte dan de hele landing in Normandie. In A Bridge Too Far, wordt de geschiedenis pijnlijk nauwkeurig herschapen op het werkelijke strijdtoneel en met een fantastische cast van louter wereldsterren..

Met onder andere Michael Caine, Gene Hackman, James Caan, Dirk Bogarde, Anthony Hopkins, Sean Connery en Robert Redford.

Releasedatum Blu-ray disc: 11 juni 2008

» meer actie
» meer drama
» meer oorlog

Oorlog blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel A Bridge Too Far bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 11,99 € 1,95 € 13,94
Bestel A Bridge Too Far bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 13,99 Inclusief € 13,99
Bestel A Bridge Too Far bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 19,99 € 1,95 € 21,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de A Bridge Too Far Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact