We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Monsters, Inc.

Patton (1970)

blueray Patton dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Patton op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Patton (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Een door critici geweldig goed ontvangen film die in totaal zeven Oscars in de wacht sleepte (waaronder Beste Film).

Patton is een meeslepend portret van n van de grootste militaire genien van de 20ste eeuw. En van de Oscars ging naar George C. Scott voor zijn zegevierende vertolking van George Patton, de enige geallieerde generaal die daadwerkelijk door de Nazi's werd gevreesd.

De charismatische en pronkzuchtige Patton ontwierp zijn eigen uniformen, pronkte met revolvers met ivoren handgrepen en geloofde dat hij, in vorige levens, een krijger was. Hij was Rommel in Afrika te slim af en na D-day leidde hij zijn troepen in een onstuitbare militaire operatie door Europa. Maar hij was zowel rebellerend als briljant en zijn eigen wispelturige persoonlijkheid was een vijand die hij nooit kon verslaan.

Releasedatum Blu-ray disc: 16 juli 2008

Prijs Verzending Totaal
Bestel Patton bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com 11,99 1,95 13,94
Bestel Patton bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop 19,99 1,95 21,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Patton Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact