We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Monsters, Inc.

The Pacific (2010)

blueray The Pacific dvds bestellen

Bekijk meer informatie over The Pacific op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray The Pacific (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) The Pacific is een Amerikaanse mini-dramaserie die zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog. De serie wordt geproduceerd door de televisiezender HBO, die eerder de miniserie Band of Brothers uitbracht. Band of Brothers gaat over Amerikaanse paratroepen in Europa en The Pacific over mariniers in Azië.

De miniserie verteld een verhaal van Eugene Sledge, Robert Leckie en John Basilone, drie jonge Amerikaanse mariniers. Hun verhalen worden in een zeer realistische en soms wrede manier naar voren gebracht. Dat zowel voor militairen als burgers. The Pacific is gebaseerd op de boeken van Eugene Sledge; ‘With the old Breed‘ en Robert Leckie; ‘Helmet for my Pillow‘. Dankzij deze verhalen kan de serie zo realistisch mogelijk worden gemaakt. En ook dit maakt het verhaal erg interessant!

Tom Hanks en Steven Spielberg maakten deel uit van het productieteam, wat de kwaliteit van de serie ten goede is gekomen, daar zijn alle critici het wel over eens! Om de serie zo realistisch mogelijk te maken is er een record bedrag van 200 miljoen dollar gebruikt!


Releasedatum Blu-ray disc: 1 november 2010

» meer drama
» meer oorlog
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel The Pacific bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 5,94 Inclusief € 5,94
Bestel The Pacific bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 50,63 € 2,54 € 53,17
Bestel The Pacific bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 57,99 € 1,95 € 59,94
Bestel The Pacific bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 85,00 Inclusief € 85,00

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

R.Jansens 17 december 2012 14:16:46
Geweldige, prachtig gefilmde serie die een goede indruk geeft van hetgeen tijdens de oorlog in de Pacific is gebeurd.
Prachtig in beeld gebracht, topacteurs, maar af en toe niet helemaal realistisch. Maar dat mag ook eigenlijk niet worden geeist. Kortom,een serie waar ik erg blij mee ben. Heb de serie op dvd gezien ,maar wil hem toch graag op BR.
Overigens zijn de prijzen die in het lijstje staan niet relevant. Zo kost de box bij FR maar 20 euro i.p.v de 54, meen ik die er staat. De link werkt dan ook niet. Beetje kinderachtig, want mensen gaan toch wel googlen voor ze 50 euro uitgeven.
Vertel wat jij van de The Pacific Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact