We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Bee Movie

The Chronicles of Narnia 1 & 2 (2005)

blueray The Chronicles of Narnia 1 & 2 dvds bestellen

Bekijk meer informatie over The Chronicles of Narnia 1 & 2 op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray The Chronicles of Narnia 1 & 2 (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe:
Bereid je voor op een andere wereld... Walt Disney Pictures en Walden Media presenteren een meeslepend en heldhaftig avontuur van C.S. Lewis. Door de verbazingwekkende realistische speciale effecten lijkt het of je zelf de heldendaden beleeft van Lucy, Edmund, Susan en Peter. De twee broers en twee zussen ontdekken de wereld van Narnia als ze verstoppertje spelen in het landhuis van een mysterieuze professor. In een magische kleerkast belanden de kinderen in een prachtig land dat wordt bewoond door sprekende dieren, dwergen, faunen, centauren en reuzen. Narnia was ooit een vredig land, maar is nu door de betovering van Jadis, de Witte Heks, een bevroren wereld waar een eeuwige winter heerst. Geholpen door de machtige en wijze leeuw Aslan en zijn leger van sprekende dieren gaan de kinderen de strijd aan om het land voor altijd te bevrijden van de ijzige krachten van de heks!

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian:
Een jaar na de ongelooflijke avonturen uit "De Leeuw, de heks en de Kleerkast" keren de koningen en koninginnen terug naar het verre en wonderlijke koninkrijk Narnia. Ze ontdekken daar dat er tijdens de afwezigheid van de kinderen, al 1300 jaren zijn verstreken. De Gouden Eeuw van Narnia is voorbij, Narnia is veroverd door de Telmarines en is nu bezet door de kwade Koning Miraz die het land regeert zonder genade. De vier kinderen ontmoeten al snel een indrukwekkend karakter, waar ze nog niet eerder kennis mee hebben gemaakt: Narnia's rechtvaardige erfgenaam op de troon. De Jonge Prins Caspian. De prins wordt gedwongen zich te verschuilen voor zijn oom Miraz, die hem wil vermoorden. Zijn oom heeft liever dat zijn eigen zoon op de troon komt te zitten. Met hulp van de vriendelijke dwerg, "Reepicheep" (een schattig pratend muisje), de das "Truffelhunter" en de donkere dwerg "Nikabrik" lukt het hem om zijn oom te ontlopen. De Narnianaen worden geleid door de krachtige ridders peter en Caspian en begeven zich in een opmerkelijke reis om Aslan te vinden en Narnia te redden uit de klauwen van Miraz. ook proberen ze de magie en glorie van het land van Narnia te herstellen.

Releasedatum Blu-ray disc: 17 november 2008

Prijs Verzending Totaal
Bestel The Chronicles of Narnia 1 & 2 bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 20,25 € 2,54 € 22,78
Bestel The Chronicles of Narnia 1 & 2 bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 32,99 € 1,95 € 34,94
Bestel The Chronicles of Narnia 1 & 2 bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 34,99 Inclusief € 34,99
Bestel The Chronicles of Narnia 1 & 2 bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 51,99 € 1,95 € 53,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de The Chronicles of Narnia 1 & 2 Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact