We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Iron Man

Confessions of a Shopaholic (2009)

blueray Confessions of a Shopaholic dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Confessions of a Shopaholic op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Confessions of a Shopaholic (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Confessions of a Shopaholic is gebaseerd op de bestseller van Sophie Kinsella.

Rebecca Bloomwood is 25 jaar oud. Ze is een doorsnee, single en onafhankelijk meisje, die hoger op de carrièreladder wil en moet komen. Ze droomt ervan om een echt New Yorks meisje te zijn– werkzaam bij een modeblad en te genieten van het leven in New York- en daarbij gaat ze van top tot teen gekleed in designerkleding. Becky houdt van een luxe levensstijl en begeeft zich daar ook in, maar de werkelijkheid zit helaas toch iets anders in elkaar. Haar huidige financiële situatie is daar namelijk helemaal niet naar. Ze woont samen met haar beste vriendin Suze (Krysten Ritter) in Suze's appartement in Londen. De huur die ze betaald is ver beneden de gangbare huurprijzen in Londen en dat is voor Becky de kans om haar bescheiden inkomen volledig te besteden aan de nieuwste modetrends. Ze verzint allerlei smoesje om haar must have's te rechtvaardigen, maar ondertussen werkt ze zichzelf steeds meer in de schulden.

Wanneer Becky een baan krijgt bij Successful Savings magazine dat van dezelfde uitgever is als modebijbel, Élan, ontstaat er een zekere ironie. Becky komt in een bizarre situatie terecht. Ze schrijft een column over hoe je het beste met geld om kan gaan, terwijl ze zelf diep in de schulden zit. Terwijl ze probeert de eindjes aan elkaar te knopen en zich uit de schulden te werken, ontmoet ze de man van haar dromen. Deze probeert ze op allerlei manieren voor zich te winnen en aldoende komt ze erachter dat sommige dingen belangrijker zijn dan het nieuwste en hipste jurkje van dit seizoen....

Met: Isla Fisher, Hugh Dancy, Krysten Ritter, Joan Cusack, John Goodman, Kristin Scott Thomas, John Lithgow, Lynn Redgrave, Robert Stanton & Leslie Bibb.

Releasedatum Blu-ray disc: 24 juni 2009

» meer komedie
» meer romantiek

Romantiek blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Confessions of a Shopaholic bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 7,49 € 1,88 € 9,37
Bestel Confessions of a Shopaholic bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 16,49 Inclusief € 16,49
Bestel Confessions of a Shopaholic bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 34,99 € 1,95 € 36,94
Bestel Confessions of a Shopaholic bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 35,99 € 1,95 € 37,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Confessions of a Shopaholic Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact