We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
The Proposal

The Lord Of The Rings Trilogy (2001)

blueray The Lord Of The Rings Trilogy dvds bestellen

Bekijk meer informatie over The Lord Of The Rings Trilogy op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray The Lord Of The Rings Trilogy (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Het drieluik van regisseur Peter Jackson en bedenker J.R.R. Tolkien eindelijk verkrijgbaar in Hi-Def!

The Lord Of The Rings - The Fellowship Of The Ring:
In dit eerste deel worden we meegenomen naar 'Middle-earth' en terug naar de tijd waarin mensen de wereld deelden met onsterfelijke elfen, machtige tovenaars, nijvere dwergen en Hobbits. Door een bepaling van het lot heeft de kleine Hobbit,genaamd Frodo ( Elijah Wood), de ring in handen gekregen. Dan ontdekt Gandalf (Ian McKellen), een tovenaar die van oudsher nauwe banden heeft met de Hobbits, dat het kleinood eigenlijk 'The One Ring' is, ooit gesmeed door 'Sauron, The Dark Lord', bedoeld om heel 'Middle-earth' aan zich te onderwerpen. Frodo moet nu een zware reis aangaan om de Ring terug te gooien in de vuren van 'Mount Doom'. In deze moeilijke taak wordt hij vergezeld door enkele dappere vrijwilligers, 'The Fellowship'. De krachten der duisternis en 'Saruman, The White's' (Christopher Lee) krachtige magie worden ingezet om hen te beletten hun doel te bereiken.


The Lord Of The Rings - The Two Towers:
Het reisgenootschap is uit elkaar gevallen en Frodo en Sam wacht de onmogelijke taak onbeschermd en ongezien naar Mordor te komen en daar de Ring te vernietigen. Naarmate zij dichter bij de Doemberg komen, waar de Ring ooit werd gesmeed, wordt de reis zwaarder en de Ring voor Frodo steeds moeilijker te weerstaan. Zij krijgen tijdens hun queeste echter onverwacht hulp van de minst waarschijnlijke persoon. Samen met deze nieuwe medestander gaan zij de strijd aan met de duistere Sauron, die een onzalig verbond heeft gesloten met de boosaardige tovenaar Saruman.

Ondertussen proberen Aragorn, de elf Legolas en de dwerg Gimli de hobbits Merijn en Pepijn te vinden en te bevrijden uit de handen van het Orc-leger van Saruman, die veronderstelt dat de twee hobbits de Ring bij zich dragen. Tijdens de zoektocht belandt het driemanschap in Rohan, het land van koning Theoden, in wie zij een onverwachte bondgenoot vindt in het gevecht tegen de heersers van de twee torens, Saruman en Sauron.


The Lord Of The Rings - The Return Of The King:
Het laatste slopende gevecht om Midden-Aarde begint. Frodo en Sam, geleid door Gollem, zetten hun gevaarlijke missie voort om zodoende de Ring door het vulkanische vuur van Mount Doom te laten vernietigen. Intussen worstelt Aragorn met zijn lot als leider, maar weet desondanks zijn trouwe en dappere volgelingen aan te voeren in hun strijd tegen de duistere krachten van Dark Lord Sauron, zodat de Ringdrager zijn queeste kan volbrengen.


Met: Elijah Wood, Sean Astin, Ian Holm, Christopher Lee, Ian McKellen, Sean Bean, Orlando Bloom, Cate Blanchett, Hugo Weaving, John Rhys-Davies, Viggo Mortensen, Dominic Monaghan, Liv Tyler, Billy Boyd, Bernard Hill & Miranda Otto.

Releasedatum Blu-ray disc: 6 april 2010

» meer actie
» meer avontuur
» meer fantasy
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel The Lord Of The Rings Trilogy bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 4,95 Inclusief € 4,95
Bestel The Lord Of The Rings Trilogy bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 19,99 Inclusief € 19,99
Bestel The Lord Of The Rings Trilogy bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 18,90 € 2,54 € 21,43
Bestel The Lord Of The Rings Trilogy bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 26,99 € 1,95 € 28,94
Bestel The Lord Of The Rings Trilogy bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 58,99 € 1,95 € 60,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de The Lord Of The Rings Trilogy Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact