We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.

Die Hard Quadrilogy (1988)

blueray Die Hard Quadrilogy dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Die Hard Quadrilogy op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Die Hard Quadrilogy (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Die Hard:
Bruce Willis speelt John McClane, een detective uit New York die net in Los Angeles is aangekomen om de kerstdagen met zijn ex-vrouw (Bonnie Bedelia) door te brengen. Maar terwijl McClane wacht tot het kerstfeestje op het kantoor van zijn vrouw is afgelopen, bezetten terroristen het gebouw. Wanneer terroristenleider Hans Gruber (Alan Rickman) en zijn meedogenloze handlanger (Alexander Godunov) de gijzelaars bijeendrijven, glipt McClane ongezien weg. Slechts gewapend met zijn dienstrevolver en zijn raffinement, begint McClane zijn eenmansoorlog, ....zoals alleen McClane dat kan.

Die Hard 2 Die Harder:
Wat heeft John McClane toch met kerstdagen?! Het is kerstavond en McClane (Bruce Willis, opnieuw in zijn tot de verbeelding sprekende filmrol) brengt in de Amerikaanse hoofdstad een vrije dag door. Maar een stel terroristen heeft in een grote internationale luchthaven de touwtjes in handen genomen en houdt duizenden vakantiegangers gegijzeld. Tijdens een hevige sneeuwstorm moet McClane het in een race tegen de tijd opnemen tegen de terroristen en hun moorddadige leider (William Sadler). En alsof dat nog niet genoeg is, moet hij ook slag leveren tegen een incompetente commissaris van de luchthavenpolitie (Dennis Franz) en de ongevoelige commandant van de antiterreurbrigade van het leger. Op de koop toe zit zijn vrouw (Bonnie Bedelia) vast in een vliegtuig dat boven de vlieghaven rondcirkelt en haast geen brandstof meer heeft!

Die Hard with a Vengeance:
Ook in het derde hoofdstuk van de bijzonder succesrijke Die Hard-serie - barstensvol speciale effecten, komisch en tegelijkertijd uitermate spannend - kruipt Bruce Willis in de huid van John McClane en is de regie van John McTiernan. Het woord ontspanning schijnt de New Yorkse politieagent John McClane (Willis) niet in zijn woordenboek te hebben staan. Dit keer is hij het persoonlijke doelwit van de mysterieuze Simon (Jeremy Irons), een terrorist die vastberaden is om de hele stad op te blazen als hij niet krijgt wat hij wil. In het gezelschap van een onwillige burger (Samuel L. Jackson) dendert McClane van het ene eind van de stad naar het andere, in een verwoede poging om het dodelijke spelletje van Simon mee te spelen. In dit haast onhoudbaar spannende avontuur wordt een verwoede veldslag geleverd tussen een geestelijk gestoord genie en een heldhaftige politieagent: een film die je nooit meer loslaat!

Die Hard 4.0:
Geniet van het beste in actie. John McClane (Bruce Willis) is terug in het vierde en overtreffende deel van de Die Hard reeks! Wanneer een groep hackers een poging doet om door middel van een computer-crash de volledige digitale infrastructuur van de Verenigde Staten op zijn kop te zetten, is het hele land in rep en roer. Het meesterbrein achter dit plan heeft met alles rekening gehouden. Behalve met... John McClane: een agent die weet hoe hij met criminelen af moet rekenen. Volgeladen met echte stunts, onvervalste humor en non-stop actie is Die Hard 4.0 de meest explosieve actiefilm van het jaar! Yippee-Ki-Yay!

Releasedatum Blu-ray disc: 18 november 2009

» meer actie
» meer drama
» meer misdaad
» meer thriller
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Die Hard Quadrilogy bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 44,99 € 1,95 € 46,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Die Hard Quadrilogy Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact