We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Sex and the City: The Movie

Rambo: Ultimate Blu-ray Collection (1982)

blueray Rambo: Ultimate Blu-ray Collection dvds bestellen

Bekijk meer informatie over Rambo: Ultimate Blu-ray Collection op de Internet Movie Database (IMDb)
Blu-ray Rambo: Ultimate Blu-ray Collection (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) First Blood (Dir. Ted Kotcheff) (1982): Zijn laatste vriend is overleden. Doelloos loopt hij rond. En als hij dan ook nog eens opgepakt wordt voor landloperij, dan knapt er iets in Vietnam veteraan John Rambo. Hij vecht zich het politiebureau uit en ontkomt op een gestolen motor. Sherif Teasle laat niet met zich spotten en zet meteen de jacht op Rambo in. Een door en door getrainde guerrilla specialist als Rambo laat zich echter niet één, twee, drie pakken. Integendeel, zelfs een complete politiemacht legt het tegen hem af. Wie weet kan kolonel Trautman, Rambo's Vietnam commandant hem kalmeren.

Rambo First Blood Part II(Dir. George P. Cosmatos) (1985): In ruil voor gratie wordt Vietnam veteraan John Rambo naar Vietnam teruggestuurd om vermiste Amerikaanse soldaten op te sporen en erachter zien te komen of ze nog steeds gevangen worden gehouden. Het plan: met een parachute gedropt worden in de dichtbegroeide tropische jungle. Zijn opdracht: het maken van foto's als bewijsmateriaal, maar vermijd hierbij elk contact met de vijand. Tegen alle orders in lukt het Rambo om met de hulp van het meisje Co Bao één van de gevangen te bevrijden, maar door Murdock, degene die de operatie leidt worden ze aan hun lot overgelaten. Verraden door zijn eigen superieuren zweert Rambo wraak op iedereen die zich een vijand van hem heeft gemaakt.

Rambo III (Dir. Peter MacDonald) (1988): Als kolonel Trautman in Afghanistan in handen valt van de wrede Russische kolonel Zaysen, is er maar èèn man die hem kan redden: Rambo. Bij zijn eerste poging raakt hij gewond en moet hij zich terugtrekken. Voor even, want bij de tweede aanval slaagt Rambo's missie. Hoewel, op de weg naar de Pakistaanse grens moeten wel nog heel wat Russische troepen worden opgeruimd.

Rambo (Dir. Sylvester Stallone) (2008): Vietnam-veteraan John Rambo leeft al geruime tijd in een afgezonderde levensstijl in Bangkok. Op een dag wordt hij ingehuurd door een groep christelijke zendelingen om hen per boot te vervoeren naar Birma. Niet veel later wordt het dorp waar de zendelingen hun humanitaire missie uitvoeren aangevallen. Dit komt Rambo te weten als hij door diezelfde christelijke beweging wordt ingehuurd om een groep huurlingen te brengen naar het punt waar hij ze heeft achtergelaten in Birma. Samen met het team gaat hij op zoektocht naar de vermiste zendelingen.

Releasedatum Blu-ray disc: 23 juni 2008

» meer actie
» meer drama
» meer thriller
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Rambo: Ultimate Blu-ray Collection bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 37,49 Inclusief € 37,49
Bestel Rambo: Ultimate Blu-ray Collection bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 40,49 € 2,54 € 43,03

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Rambo: Ultimate Blu-ray Collection Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact