We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Kung Fu Panda

3-Pack: Action (2008)

S.W.A.T. / Stealth / Vantage Point

blueray 3-Pack: Action dvds bestellen

Blu-ray 3-Pack: Action (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) S.W.A.T.:
Rechercheur Jim Street (Colin Farrell) is vanwege zijn opstandige gedrag gedegradeerd tot bureauwerk. Als commandant Hondo (Samuel L. Jackson) een team moet samenstellen met de vijf beste agenten die hij kan vinden, krijgt hij echter een tweede kans. Dit Special Weapons and Tactics Team - S.W.A.T. krijgt een bijna onmogelijke taak opgelegd: ze moeten het transport van drugsbaron Alex Mantel begeleiden. Deze gevaarlijke crimineel looft een beloning van 100 miljoen dollar uit aan degene die hem bevrijdt. Wat volgt is een explosieve achtervolging...

Stealth:
Stealth is een bloedstollende actiethriller over een squadron elite-piloten die een top-missie krijgen; de wereld redden! Een prototype Stealth-vliegtuig met kunstmatige intelligentie is op hol geslagen en er dreigt een nieuwe Wereldoorlog.

Rob Cohen (bekend van onder andere The Fast and the Furious) regisseerde deze actiefilm en had het voorrecht over een goede cast te beschikken. Niemand minder dan Josh Lucas, Jessica Biel en Jamie Foxx werkten mee.

Vantage Point:
8 onbekenden met 8 verschillende gezichtspunten proberen de enige waarheid achter de aanslag op de president van de VS te ontrafelen. Thomas Barnes (Dennis Quaid) en Kent Taylor (Matthew Fox) zijn 2 geheime agenten die President Ashton (William Hurt) moeten beschermen op een historische top over terreur in Salamanca, Spanje. In de menigte bevindt zich Howard Lewis (Forest Whitaker), een Amerikaanse toerist die denkt camcorder beelden van de sluipschutter opgenomen te hebben. Ook de Amerikaanse TV journaliste Rex Brooks (Sigourney Weaver) is er om verslag uit te brengen over de top voor miljoenen kijkers. Als alle verhalen en dat van anderen langzaam als een puzzel ineen beginnen te vallen, komt een schokkende waarheid boven water.

Releasedatum Blu-ray disc: 27 oktober 2008

» meer actie
» meer thriller
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel 3-Pack: Action bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 63,52 € 2,54 € 66,06
Bestel 3-Pack: Action bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 75,58 Inclusief € 75,58

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de 3-Pack: Action Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact