We hebben momenteel 1785 Blu-ray discs in ons assortiment,
hiervan worden 8367 prijzen vergeleken.
Confessions of a Shopaholic

Dirty Harry Collection (1971)

blueray Dirty Harry Collection dvds bestellen

Blu-ray Dirty Harry Collection (afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke Blu-ray hoes) Deze box bevat de 5 titels uit de Dirty Harry reeks: Dirty Harry, Magnum Force, The Enforcer, Sudden Impact en The Dead Pool.

Dirty Harry:

Dirty Harry is een controversiele film die gezien kan worden als excuus voor fascisme en als oplossing voor de stijgende misdaadcijfers in de jaren 70. Berucht om het gewelddadige karakter van de agent die op het randje van de wet balanceert, is deze klassieker nu ook in Hi-Def te bewonderen.

Magnum Force:

In San Francisco worden louche onderwereldfiguren op mysterieuze wijze vermoord. Misdadigers die hun straf hebben weten te ontlopen, krijgen alsnog de straf die ze verdienen. In dit deel neemt Clint Eastwood het in zijn rol van Dirty Harry op tegen een onverwacht soort misdadiger: één met een politiepenning. Om precies te zijn een groep schietgrage jonge motoragenten die het recht in eigen hand neemt. Hun echte vijand is het systeem. Maar Harry heeft gezworen dat systeem te beschermen.

The Enforcer:

Clint Eastwood kruipt voor de derde keer in de huid van inspecteur Harry Callahan. Dit keer krijgt hij gezelschap van een nieuwe partner, Tyne Daly in de rol van inspecteur Kate Moore, die worstelt met een dubbele opdracht: de terroristen pakken en Harry's vertrouwen winnen. De ontwapenende humor, keiharde actie en perfecte chemie tussen Eastwood en Daly leveren een wederom zeer geslaagd derde deel in de Dirty Harry reeks op.

Sudden Impact:

Clint Eastwood scoort een nieuwe hit met Sudden Impact, dat hij ook regisseerde. Harry is ouder én 'dirtier' en ook de wereld is er niet mooier op geworden. En dat levert een vierde film vol explosieve actie op, waarin Callahan het spoor volgt van een getraumatiseerde vrouw (Sondra Locke), die haar verkrachters uit het verleden één voor één in koelen bloede neerschiet. In alle vijf de Dirty Harry films laat agent Callahan een onuitwisbare indruk achter. In Sudden Impact doet hij er nog een schepje bovenop, en maken we kennis met zijn legendarische uitspraak: "Go ahead. Make my day".

The Dead Pool:

Clint Eastwood hangt nog één keer zijn holster om voor zijn vijfde en laatste optreden in de rol van Callahan, die in deze film samen met beroemde moordslachtoffers op een 'dodenlijst' belandt. Bovendien raakt hij samen met zijn nieuwe partner verwikkeld in de meest spectaculaire autoachtervolging door San Francisco sinds Bullitt, waarin hij een radiobestuurde speelgoedauto met bom aan boord voor moet zien te blijven.

Releasedatum Blu-ray disc: 15 oktober 2008

» meer actie
» meer drama
» meer misdaad
» meer thriller
» meer tv-series / boxen

TV-series / Boxen blu ray dvd

Prijs Verzending Totaal
Bestel Dirty Harry Collection bij Amazon.co.uk Bestel deze Bluray bij Amazon.co.uk € 24,30 € 2,54 € 26,84
Bestel Dirty Harry Collection bij Play.com Bestel deze Bluray bij Play.com € 43,99 Inclusief € 43,99
Bestel Dirty Harry Collection bij Bol.com Bestel deze Bluray bij Bol.com € 69,99 € 1,95 € 71,94
Bestel Dirty Harry Collection bij AxelMusic Bestel deze Bluray bij AxelMusic € 81,01 Inclusief € 81,01
Bestel Dirty Harry Collection bij Free Record Shop Bestel deze Bluray bij Free Record Shop € 114,99 € 1,95 € 116,94

Vergelijkbare Blu-ray discs

Beoordelingen

Vertel wat jij van de Dirty Harry Collection Blu-ray disc vindt
Copyright 2009 Blu-rayaanbieding.nl. Alle rechten voorbehouden.  |  Release Dates  |  Algemene voorwaarden  |  Zoekwoorden  |  Linkpartners  |  Contact